Elektrony na Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Elektrony na Nexiu
Dobry den.
Ak mi vie niekto poradit.Chcem si kupit elektrony na moju nexiu 1.5 8V ale nie samozrejme 13" ale nieco viac.Ale neviem presne rozmery pri 14" elektronoch a taktiez pri 15" a 16" a samozrejme co najsirsie ale tak aby mi tam vosli a nebol ziadny problem.A ku tomu potom samozrejme aj rozmer pneumatik.Za radu vopred dakujem. elemarek@stonline.sk
Ak mi vie niekto poradit.Chcem si kupit elektrony na moju nexiu 1.5 8V ale nie samozrejme 13" ale nieco viac.Ale neviem presne rozmery pri 14" elektronoch a taktiez pri 15" a 16" a samozrejme co najsirsie ale tak aby mi tam vosli a nebol ziadny problem.A ku tomu potom samozrejme aj rozmer pneumatik.Za radu vopred dakujem. elemarek@stonline.sk
- Reklama
tusim, ze uz jsme to tady probirali
Vetsina z nas ti doporuci kola 15" sirka rafku 6,5 nebo 7" (palcu) a ET, to znamena to jak kolo bude vylezly ven, to bude nejlepsi tak nejak kolem 42, abys nemusel vytahovat lemy blatniku.
Pneu zvol 195x50.
Vetsina z nas ti doporuci kola 15" sirka rafku 6,5 nebo 7" (palcu) a ET, to znamena to jak kolo bude vylezly ven, to bude nejlepsi tak nejak kolem 42, abys nemusel vytahovat lemy blatniku.
Pneu zvol 195x50.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj tak nejak to budemilosh píše:tusim, ze uz jsme to tady probirali
Pneu zvol 195x50.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Já jsem teď koupil nový elektrony a pneu 15" 195 no a všichni přátele se do mě pustily,že mi to bude žrát a že ta patnácka ani neutáhne.Já si osobně myslím ,že kolo je sice širší ,ale tím ,že je nišší tak se hustí na větší tlak.Tak má jiné vlastnosti přilnavosti a nebude to tak horký.Průměr kola je vlastně stejný,jíná šířka ,jiná přilnavost,jina směs pneu.Jaké s tím máte zkušenosti.Pneu jsou MICHELIN RS sport 195x15x50.Ty 13" jestli jste vyděly na fotkách jsou malý,trapný a pneu jak mantinel.
- Blue Lanos
tak to je pekna bllbost pokial budes jazdit rovnakym stylom ako doteraz nebudes mat spotrebu vyssiu ani o liter Mam t195/50 od jari a ziadne zvysenie som nepocitil!!!
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
Neboj nic Oskare vsetko bude ako pred tym a este aj lepsie to zistis po par metroch Tak sa potom pochval co si poridil
chtěl jsem sem dát foto ,ale něco se pokazilo nemohu to nahrát z PC na svoji stránku fotku.Jinak jsem velice překvapen,s těmi novými koly je to úplně jiný,nevím jak to popsat.Mohu hezky z ostra řezat zatáčky,trochu víč to hlučí na hrubém povrchu,když chci zatočit musím trochu víc zabrat,ale po zatočení je to přesnější,nehoupe se to jako kachna,ale na vodě mi to trochu nahání hrůzu.Co se týče rozjezdu-musím jen o malinko víc přišlápnout,ale pak nehrábne,spíše pěkně vmáčkne do sedačky.No a co se týče vzhledu -nelze srovnávat,protože ty 13" jsou vážně děcký(malý hubený chudinky)
Tady to asi Všichni znáte ,mě to trochu překvapilo.Tak všichni co máte 13" a chcete přezout budete zírat-je to OK.
Tady to asi Všichni znáte ,mě to trochu překvapilo.Tak všichni co máte 13" a chcete přezout budete zírat-je to OK.
- Blue Lanos
Ja som ti to hovoril Co sa tyka zataciek je to ok aj bocny vietor uz si ani neskrtne ale naklana sa to na makkom perovani takze pocit je stale troska taky blby ked sa cela kasna naklana v zatacke Hlavne od zadu to vyzera o mnoho lepsie ako na 13" galuzkachOskar píše:chtěl jsem sem dát foto ,ale něco se pokazilo nemohu to nahrát z PC na svoji stránku fotku.Jinak jsem velice překvapen,s těmi novými koly je to úplně jiný,nevím jak to popsat.Mohu hezky z ostra řezat zatáčky,trochu víč to hlučí na hrubém povrchu,když chci zatočit musím trochu víc zabrat,ale po zatočení je to přesnější,nehoupe se to jako kachna,ale na vodě mi to trochu nahání hrůzu.Co se týče rozjezdu-musím jen o malinko víc přišlápnout,ale pak nehrábne,spíše pěkně vmáčkne do sedačky.No a co se týče vzhledu -nelze srovnávat,protože ty 13" jsou vážně děcký(malý hubený chudinky)
Ake mas pneu? Mne to na Uniroyaloch za dazda sedi ako kacica na vode Ale je pravda ze na drsnem asfalte to huci viac
Tak preju hodne km bez nehody