Diesel 2,0 v EVANDE

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Cudro

Příspěvek od Cudro »

S tymito sluzbami na Slovensku je to bieda a tie co su, tak su drahe. Teraz najnovsie Slovnaft rusi po celom Slovensku benzinove pumpy. V niektorych oblastiach musia ludia cestovat za benzinom niekolko desiatok km daleko. Minule zrusili pumpu myslim v Tatranskych Matliaroch. Bratovi nedavno zrusili v Bratislave 2 pumpy ktore mal prenajate. Najhorsie je na tom to, ze tym ludom nedaju ani moznost si pumpu odkupit. Zrusia ju a hotovo.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Reklama

blaho
Kontaktovat uživatele:

Re: Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od blaho »

hladolef píše:Ano je to casovo limitovane,ale da se to v pohode stihnout.Nejvic za umyti auta jsem zaplatil v Nove Lubovni(slovensko) a to mi to ostrikal wapkou cc.5min a zaplatil jsem 500sk.Tam totiz neni v celem okrese vubec zadna mycka.

ČOŽE?? :evil: Velebnosti vždyť to je svatokrádež! To je na facku pýtať si za to toľké peniaze.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

To o tom rušení Slovnaftiek som počul. Pre Slovnaft je totižto výhodnejšie, keď sa za pumpou vyberieš čo najďalej, aby si viacej spálil a tým pádom aj viacej natankoval, ako keby si mal mať pumpu na každom kúsku. Najlepšie ak nasledujúca pumpa od tej zrušenej je tiež Slovnaft. Potom keby ju predali, tak by prišli o kšeft, lebo ľudia, ktorí boli naučený tam chodiť by chodili ďalej, lenže celý zisk by už nešiel SLOVNAFTU. (Celý preto, lebo je veľká pravdepodobnosť, že aj keď by ju predali, PHM by aj tak nakupoval od Slovnaftu)
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Odpovědět

Zpět na „EVANDA“