Ne nápravu,ale rameno a proč to v servisu při GO udělali je mi stále záhadou.J.Bad píše:Tě vítám mezi Matízkářema - jen se zeptám proč jsi měnil přední nápravu - není ještě moc brzo po 17 000km.goldik píše:Mám Daewoo Matiz 0,8 SE,r.v.2004,najeto 17451 km.Výměna ramene přední nápravy při GO a výměna brzdových kotoučů.Musím dodat,že za volantem se střídám s manželkou,takže podle toho to vypadá.
Kdo ma kolik km natočíno na Matýskovi?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kdo ma kolik km natočíno na Matýskovi?
- Reklama
rok 1998, 24.700 km
2000r.v 126000km
mám najeto necelých 60 000km ....výměna brzových destiček,vstřikovací tryska na 1,2 a 3 válci (v záruce) po záruce opět tryska na 1 válci
niní je matiz v servisu asi čepy ale nezdá se mi to (šílené rány při jízdě)
a šílené zvuky (klepání,vrzání apod) z místa alternátoru a rozvodů- v servisu na první poslech řekli že je to vážný problém...
Provoz převážně město r.v 2002
Sem zvědav až mi zavolaj ze servisu co to je...
niní je matiz v servisu asi čepy ale nezdá se mi to (šílené rány při jízdě)
a šílené zvuky (klepání,vrzání apod) z místa alternátoru a rozvodů- v servisu na první poslech řekli že je to vážný problém...
Provoz převážně město r.v 2002
Sem zvědav až mi zavolaj ze servisu co to je...
povodne firemne
ja mam trocha raritu, moje auto pouzivala predtym moja mama ako firemne a chodila s nim velmi opatrne plus kazde 20tisic servis, je vo vybornom stave akurat som minuly januar menil indukcku, lebo bola slaba iskra
teraz zas trha, minule odmietlo nastartovat, tak neviem ci benzin, alebo kable alebo co, musim vyskusat, dnes islo dobre iba pri prudkom pridavani plynu trha
teraz mam 230tisic a je ako novy
teraz zas trha, minule odmietlo nastartovat, tak neviem ci benzin, alebo kable alebo co, musim vyskusat, dnes islo dobre iba pri prudkom pridavani plynu trha
teraz mam 230tisic a je ako novy
-------------------------------
Tico SX STD '97 pozicane dlhodobo
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne
Tico SX STD '97 pozicane dlhodobo
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne