Tico 30kw ci 32kw ?
Moderátor: Blue Lanos
Tico 30kw ci 32kw ?
Nazdar ludia som tu novy a planujem kupit tico mozno sa stanem jeho stastnim majitelom uz dnes je to super kara moj otec ju ma uz dost dlho a ked som si ju pozical na mesiac tak som pochopil ze fakt nieje o com ked chce clovek ekonomicke vozitko tak tico velmi odporucam. Inak je dost svizne. Na dialnici sa mi pozdavalo este pri rychlosti 100km/h ze je to ok ale pri 120km uz trocha veru trocha lietalo tu je trocha minus pocul som ze to ma nizku bezpecnost to vozitko nuz ja verim ze taky fanatik niesom aby som s tym jazdil motosport na to mam ine auto
Ok k mojej otazke videl som predavat Tico 30kw a 32kw v com je rozdiel alebo ti ludia nevedia co tam napisat
Ok k mojej otazke videl som predavat Tico 30kw a 32kw v com je rozdiel alebo ti ludia nevedia co tam napisat
- Reklama
30 nebo 32?
A není to jedno? Stačí abys měl trochu ucpaný vzduchový filtr, nebo zanesené svíčky a z 32 máš rázem 30. Přitom to ani nepoznáš.
Marián.
Marián.
ryousuke píše:Podla katalogu co som tu stiahol nieje tico co ma 32kw ale len 30 divne zeby to bol starsi katalog hmm :? Majitel toho tica ma SX verziu u nas som myslym ani inu nevidel
Re: 30 nebo 32?
Však ten výkon nieje ani taký veľký pri takom aute 30kw alebo 32kw to je jedno ,lebo ten výkonový rozdiel nieje veľký
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
co to tu je za diskusiu ?????? výkon je rovnaký len ako sa uvadza viššie zožerie ho výbava a 2-3 kW to nic neznamená
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500