Klimatizace
Moderátor: Blue Lanos
Klimatizace
Ještě bych se chtěl zeptat na takové hučení nebo jak to nazvat prý je to od klimatizace,protže jí mam prázdnou. Stratí se to po doplnění?
- Reklama
No myslím, že pokud máš klimu prázdnou, tak nejde zapnout, tak by nemělo nic hučet, když nejede! Asi bych příčinu hluku hledal jinde
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Nenapísal si, či to robí stále, alebo iba pri zaplej klíme? Ak iba pri zaplej klíme, tak zapnutá klimatizácia trochu zhluční chod motora, to je jasné, ak myslíš na toto. Mne napríklad robila klima tiež také 2 mesiace niečo čomu som nerozumel, a to, že pri neutráli keď som zastavil napr. na križovatke sa ozývalo také šumenie a jemné vibrovanie. Za chvíľu mi potom už nespínala, čiže už som tam mal málo chladiva. Pri jazde to ale nerobilo. Akonáhle mi to doplnili odvtedy 1,5 mesiaca mi to už nerobí. Takže isté "hukoty" môže robiť aj málo chladiva v systéme, ale či to je Tvoj prípad, to je otázka. Spína alebo nie?
Hučanie klimatizácie sa tu už dosť krát preberalo, skús vyhľadávať.
Hučanie klimatizácie sa tu už dosť krát preberalo, skús vyhľadávať.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mozna inspiracia:
Cerstvy vlastny poznatok: mne to hucalo pri zapnutej klime (aj ine zvuky z toho sli), pretoze bol vytahany remen. Po vymene za novy ziadne pazvuky.
Pripadne moze vydavat divne zvuky elektrospojka.
Ak ked mas system bez tlaku, elektrospojka nezopne a kompresor sa netoci.
Cerstvy vlastny poznatok: mne to hucalo pri zapnutej klime (aj ine zvuky z toho sli), pretoze bol vytahany remen. Po vymene za novy ziadne pazvuky.
Pripadne moze vydavat divne zvuky elektrospojka.
Ak ked mas system bez tlaku, elektrospojka nezopne a kompresor sa netoci.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black