Dovolenka kde ste boli Vy.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
moje dovolenky boli toto leto iba take chvilkove, ale aspon som opet otestoval auticko
takze najskor dva dniky v tatrach, za dva dni cca 1000 km s priemernou spotrebou 8l/100km LPG (21,90 Sk/l, Slovnaft EcoPlyn+).
a zaciatkom tyzdna otocka do Ciech (Frydek-Mystek) za ucelom omrknutia jedneho auticka s kamosom.. jeden den = 550 km, smerom tam priemer 8l/100km (opet Slovnaft EcoPlyn+), ale cestou spet.. ludkovia - tankoval som na Jet v Cechach (medzi Frydkom-Mystkom a Ostravou), neuveritelnych 12,70 kc / l = 17 sk / l (!) a spotreba este neuveritelnejsia = 6,4 l LPG / 100 km.. normalne som nechaaaaapal ale ta cena toho plynu.. ach jaj, aj my to chcem tu v Ba, ze? )
takze najskor dva dniky v tatrach, za dva dni cca 1000 km s priemernou spotrebou 8l/100km LPG (21,90 Sk/l, Slovnaft EcoPlyn+).
a zaciatkom tyzdna otocka do Ciech (Frydek-Mystek) za ucelom omrknutia jedneho auticka s kamosom.. jeden den = 550 km, smerom tam priemer 8l/100km (opet Slovnaft EcoPlyn+), ale cestou spet.. ludkovia - tankoval som na Jet v Cechach (medzi Frydkom-Mystkom a Ostravou), neuveritelnych 12,70 kc / l = 17 sk / l (!) a spotreba este neuveritelnejsia = 6,4 l LPG / 100 km.. normalne som nechaaaaapal ale ta cena toho plynu.. ach jaj, aj my to chcem tu v Ba, ze? )
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
este ma napadlo.. prvy krat som si realne vyskusal nove pravidla v cesku.. ehm, ludia, tak to vam naozaj nezavidim mimo obce za cely den iba niekolko aut nad 90kmh, v obci ani zivej dusi nad 50kmh.. na dialnici nikoho ani nenapadlo prekrocit 130kmh.. strasny nezvyk zo slovenskych ciest ked som prisiel.. uff, je to tazke. tak len dufam, ze aspon nehodovost klesla velmi.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Od polovice augusta som pobehal takmer pol Slovenska... Levice, Zvolen, Podhájska, Slovenský Raj, Poprad, Partizánske, atď. cca 1800 km, auto sa správalo perfektne.../ani otáčky sa neprejavili/, priem. spotreba 6,6-7,1 l !!!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
aspon tady uz lidi nejezdej jako prasata !!!!orgi píše:este ma napadlo.. prvy krat som si realne vyskusal nove pravidla v cesku.. ehm, ludia, tak to vam naozaj nezavidim mimo obce za cely den iba niekolko aut nad 90kmh, v obci ani zivej dusi nad 50kmh.. na dialnici nikoho ani nenapadlo prekrocit 130kmh.. strasny nezvyk zo slovenskych ciest ked som prisiel.. uff, je to tazke. tak len dufam, ze aspon nehodovost klesla velmi.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vám nevím, ale takhle to vypadalo tak možná do půlky července. Pak lidi zjistili, že se nic neděje a je vše při starém. Osobně porušuji hlavně rychlost. Přijde mi nesmysl jezdit po 4 proudu mezi 2 svodidly 50 apod. Když jsem se teď vracel z reichu, tak jsem byl rozjetý tak, že jsem i v česku jel po dálnicích furt kolem 160 (a nebyl jsem zdaleka nejrychlejší). Byl z toho pěkný čas Pha-Ova za 3h.milosh píše:aspon tady uz lidi nejezdej jako prasata !!!!orgi píše:... ehm, ludia, tak to vam naozaj nezavidim ...
Jinak k dovči - 4015km po reichu a holandsku za 7 dní. Počasí na prd, ale Nurburgring smyl všechny chmury.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, napadl mě takovej bláznivej nápad vzít auto, přítelkyni a jet do Polska k moři...pak chvíli jet pár dní po pobřeží a pak zase zpět.
Sice jsem v Polsku byl, ale max v Krakově, takže nevíte někdo jaké jsou tam silnice, jaké je tam moře (v Anglii, která je výš jsem se koupal a bylo to ucházející) a jaké jsou tam ceny?
Sice jsem v Polsku byl, ale max v Krakově, takže nevíte někdo jaké jsou tam silnice, jaké je tam moře (v Anglii, která je výš jsem se koupal a bylo to ucházející) a jaké jsou tam ceny?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Bláznivé nápady sú tie najlepšie.Ivoš píše:Kluci, napadl mě takovej bláznivej nápad vzít auto, přítelkyni a jet do Polska k moři...pak chvíli jet pár dní po pobřeží a pak zase zpět.
Ja osobne neviem, aké cesty sú v Poľsku, ale manžel (jazdí s autobusom) tam chodí nerád práve kôli hroznej kvalite ciest a nedobrému značeniu. Za to má dobré skúsenosti s ľudmi. Bol tam veľa krát s turistami, takže keby si mal otázky, môžem sprostredkovať prípadné dpovede.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ako som spomínala stav ciest vraj zlý. A o tom mori skús nájsť info na nete. Bohužiaľ poľské more nie je vyhľadávaným miestom na dovolenku, tak je informácií málo.Ivoš píše:Super, děkuju moc.....mě zajímají dá se říct jen tyhle 3 otázky:
Jaká je kvalita cest?
Jak je tam draho (např. za 1 litr benzínu)?
Jaké je tam moře (čistota, písek nebo oblázky)?
A potom kde je to nejhezčí na pobřeží?
napr. tu a isto máte na českom nete viac podobných stránok
http://www.destinacie.sk/krajiny/polsko/info.html
http://www.invitour.sk/index.php?StateI ... 96&lang=sk
ceny palív napr. tu
http://www.tankovanie.sk/?tankovanie=ce ... -zahranici
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED