no me to trosku zmatlo, zmenim to, sorrydjpsx píše:Prosím Tě Miloshi, na stránkách mám ve svém profilu údaje o Kombíku a karoserie je tam uvedená sedan. Sice tam zatím mám jen fotky našeho sedana, ale nešlo by to předělat na karoserie: Kombi? Sedan má jiné údaje. Fotky Kombi budou co nevidět, jen se musím dostat k tomu ho nafotit (ale až ho umyju:-))).
Díky moc.
NUBIRA.DAEWOOCLUB.COM - konec webu !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to napsal jen pro úplnost, jinak je to banalita. Díkymilosh píše:no me to trosku zmatlo, zmenim to, sorrydjpsx píše:Prosím Tě Miloshi, na stránkách mám ve svém profilu údaje o Kombíku a karoserie je tam uvedená sedan. Sice tam zatím mám jen fotky našeho sedana, ale nešlo by to předělat na karoserie: Kombi? Sedan má jiné údaje. Fotky Kombi budou co nevidět, jen se musím dostat k tomu ho nafotit (ale až ho umyju:-))).
Díky moc.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tak zase par novych clenu a take neco malo noveho v galerii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pratele, par lidi ze zahranici uz mi psalo, ze by meli zajem o inglish verzi tohoto webu, nechcete se nekdo do toho pustit?
Na uvodni stranu webu jsem pridal nahodne zobrazovani obrazku z galerie
-
Milosh : Prosím tě, nějak mi nejde v Nubira.daewooclub.com se přihlásit, řekne to špatné jméno nebo heslo..... když dám zapomněl jsi heslo, dám vygenerovat nové, píše to to samé..... Morpha-nick Tak mi nějak helpni nebo mi zašli na mail nový heslo... dík...
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
koukam ze tam vubec nejsi??? regni se znova sefikuPavel Beneš píše:Milosh : Prosím tě, nějak mi nejde v Nubira.daewooclub.com se přihlásit, řekne to špatné jméno nebo heslo..... když dám zapomněl jsi heslo, dám vygenerovat nové, píše to to samé..... Morpha-nick Tak mi nějak helpni nebo mi zašli na mail nový heslo... dík...
vim, nenadelas nic, uz sem nasel jak na to, ale uhlidat vsechni nejde, skoro jako spamy tady...Vít, Jiří píše:mildo asi to něco napadlo protože se koukni na sraz na strahově na komentáře píše to tam samý hovadiny
cau, jasne, no problemPavelZ píše:Ahoj Miloshi,
mohl bys mi udelat zmenu, ze uz nemam Nubiru II, ale Lacetti SW Platinum, r.v. 2006, 1.6 80kW, Denim Blue, bohuzel uz bez LPG . Zkousel sem hledat, ale neprisel sem na to, ze bych mel nejakou moznost sam si profil zmenit. Dik , Pavel.
¨PavelZ píše:Ahoj Miloshi,
mohl bys mi udelat zmenu, ze uz nemam Nubiru II, ale Lacetti SW Platinum, r.v. 2006, 1.6 80kW, Denim Blue, bohuzel uz bez LPG . Zkousel sem hledat, ale neprisel sem na to, ze bych mel nejakou moznost sam si profil zmenit. Dik , Pavel.
No super , doufám ,že se ukážeš na srazu .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e