Dík za info
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Richard píše:Tomáši, kontrolka stavu paliva na Nubiře je nastavena tak, že svítí opravdu hodně pozdě, tak mnozí se slabšími nervy ji nikdy neuvidí svítitfunguje tak, že kromě plováku (pro měřák) je tam odpor (termistor), který se chladí o benzín. Když se vynoří z benzínu ohřeje se, změní odpor a kontrolka svítí. Když jsem tento systém zkoušel asi před 2 lety, jel jsem s ručičkou na "0" asi 80- 100km a teprve pak v zatáčkách se začal kontrolka rozžínat. Pak jsem do nádrže dostal asi 58 litrů, tedy tam bylo asi 4-5 litrů.
Ale Tomáši kotrolka paliva se tu už zcela jstě řešila, a stahování oken taky, než založíš nové téma dej nejdřív hledat a pročti vše co je o problému napsáno
No já Tome předpokládal, že je Tomas Tomáš a ne Tom jako ty
já vím Richarde , ale to vše chtěl vědět Tomas a né já Tomáš , Tomas by si měl upravit nick name ...... bude se to jinak plést.....
myslim ze to suvisi s tym co hore pisali chalani ako funguje ten odpor na plavaku a ked ides do kopca tak sa benzin preleje a rozsvieti sa kontrolka a ked zas nastartujes pumpu si cucne trosku zviri hladinu a kontrolka zhasne,montyjack píše:Prosím o radu ,
už dvakrát sa my stalo , že pri jazde do kopca (10%stúpanie) my kontrolka paliva ukáže nulu.tam zotrva dovtedy , než auto odstavím a neskoršie naštartujem a ručička polivomeru začne pomaly stúpat. Potom ukazuje dobre.ˇ
Prosím o radu , čo to spůsobuje a ako to mozem odstranit.
Ďakujem. montyjack
Nové automontyjack píše:Čo mám kúpiť , aby to fungovalo na 100% ?
Ďakujem , montyjack.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |