No, v tomto by som sa Vaclavom moc neprel

Sam som sa od <Teba Vaclave

> priucil preciznosti v praci, hlavne co sa brzdoveho systemu tykalo, kde som mal velke problemy (nakoniec mi prepustalo jedno zadne prasiatko, neskor povolilo aj druhe). Sice som riesil aj zaber rucnej, ale tymi matkami sa jednalo o jemnejsi stelung +- 2 zuby. Ispekciooo zadnych bubnov je nutna volba.
Off topic - ked som kupoval MeganeII, na skusobnej jazde som skoro preletel cez predne sklo - hamba jak svet. To auto proste brzdi neskutocne silno!

A ja - zvyknuty po Matizkovi, kde som mal prasknuty ten zadny brzdovy valcek, pedal zaberal niekde dole a to som musel fest tlacit nohou....

No ale dal som ho dokopy, aby som nepredal nieco, na com sa dalsi majitel cestou domov zabije

Aj baba co predavala ojazdene Megany sa v Matizku previezla, a ked sa vratila, tak sa usmievala a podotkla, ze Megane je brzdami proste inde (to ked na Matizka musela tak dupnut, ze skoro vyletela mimo vyjazd autoservisu, lebo bola zvyknuta na silu Megane brzd)
Ale fakt - ked som bol pred cca 6 rokmi v servise s Matizkom, aby mi skontrolovali brzdovy system, vymenili dosticky atd... tak ked som si nim esiel domov zo servisu, tiez som skoro preletel cez okno, ako paradne to brzdilo. Matizek ma aj dalsiu vyhodu, ze je relativne lahky, takze ucinok tych brz (ak su dobre spravene) je paradny.