2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací
Máte někdo zkušenosti? Právě jsem ji objednal. Se slevou 100 400,- Kč. Tedy za 369 000,- Kč. Jelikož se jedná o TCDi, myslím, že je to ve srovnání s ostatními nabídkami slušná cena. Ale nemám s Chevroletem zkušenosti. Tak když mi k tomu něco řeknete, budu rád.
P.S.: Mám problém - kam s navigací? V servise si s tím nevěděli rady - Mám PDA s TomTomem, a pokud možno s aktivním držákem. Kdybyste někdo věděli, poraďte. Dík.
Na stránce 2 jsou fotky nového sieselu Lacetti.
P.S.: Mám problém - kam s navigací? V servise si s tím nevěděli rady - Mám PDA s TomTomem, a pokud možno s aktivním držákem. Kdybyste někdo věděli, poraďte. Dík.
Na stránce 2 jsou fotky nového sieselu Lacetti.
Naposledy upravil(a) PeS dne sob říj 06, 2007 13:52, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Cena je nádherná...ale to je koneckonců přednost Daewoo/Chevroletu
Navigace jsem viděl nejčastěji na držáku, který byl přilepený těsně nad palubkou na předním skle (zevnitř auta )...
Jinak pokud vím, tak tu nikdo ještě diesela nemá, tak nevím
Navigace jsem viděl nejčastěji na držáku, který byl přilepený těsně nad palubkou na předním skle (zevnitř auta )...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
- NAVIGACE: to vím, že se to řeší držákem na sklo, ale to jsou pasivní držáky. Já bych raději aktivní držák. No, ale asi to vyřeším na sklo. Co se dá dělat.Ivoš píše:Navigace jsem viděl nejčastěji na držáku, který byl přilepený těsně nad palubkou na předním skle (zevnitř auta )...
- DIESEL: jak to, že ho nikdo nemá? To je nějaká novinka? Já v něm jel - zkušební jízdu - nádherný zátah. Jen mne mrzí, že v té výnbavě není palubní počítač, ale bez toho se objjdu.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tady z klubu nikdo...vždyť na českém trhu moc dlouho není a tady v klubu koneckonců není ani moc přátel s Lacetti....
Ohledně navigace: V navigacích se nevyznám, takže jestli to je pasivní nebo aktivní držák nepoznám, sorry ....a když už jsme u toho...jak aktivní držák vypadá a co by měl umět?
Ohledně navigace: V navigacích se nevyznám, takže jestli to je pasivní nebo aktivní držák nepoznám, sorry ....a když už jsme u toho...jak aktivní držák vypadá a co by měl umět?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
No bo sa tu zatial málo Lacetti ludkou zastaví a tak sme tu vetšinou zatial Daewáci a Chevy čo máme staršie modely ale kludne tu s nami ostaň lebo aj to sa zmení a zachvílu tu bude Lacetti uplne normálne takže si pre nás vlastne exotický hlavne teda čo sa motoru týká tak výtej medzi nás Veď už sa tu vlastne rozrastá Evanda,Spark,Aveo a aj Lacetti tak sa neboj sám tu nebudeš a časom aj diesle pribudnú
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Tu určitě nafotím. Mám tmavě modrou metalízu. Jinak hned týden na to jedu do francie, cca 4000 km, tak to asi otestuji důkladněIvoš píše:Jojo...přátelé s Lacetti je myšleno, že tu moc lidí Lacetti nemá....a přátelé proto, protože jsme tu přátelé....až dorazíš někdy na sraz, tak uvidíš proč
Každopádně až budeš mít Lacíka doma, tak hoď se fotky a pak hodně šťastných km
o tomhle motoru jeste nikdo nic poradne nevi.v nabidce je teprve pul roku v cechach a asi rok v nemecku.od koho pochazi nevim ale zjistim myslim ze je to z produkce GM.ze to nema palubni pc me neprekvapuje to v koreji asi nedokazou nikdy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
To palikx:
Nie že by som sa chcel zastávať korejcov, v Daewoo som síce palubný počítač nevidel, ale čo jazdím v robote s Kia Sportage 2,0 16V a kamarátovým Hyundai Tucson 2,0 CRDi tie obidva počítač majú...
Síce má tuším len tri či štyri funkcie...
Nie že by som sa chcel zastávať korejcov, v Daewoo som síce palubný počítač nevidel, ale čo jazdím v robote s Kia Sportage 2,0 16V a kamarátovým Hyundai Tucson 2,0 CRDi tie obidva počítač majú...
Síce má tuším len tri či štyri funkcie...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008