Jdu na pivo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Jdu na pivo
Koncim jdu na jednani...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
No ked už na pivo tak jedine kumne!!!!! pre členov daewoo clubu zlava !! podla množstva čapujem KELT 10 adresa Drienovec 132
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
mám to trochu z ruky - nepřijdu ( dám si lahváče Březňák )simone píše:No ked už na pivo tak jedine kumne!!!!! pre členov daewoo clubu zlava !! podla množstva čapujem KELT 10 adresa Drienovec 132
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Re: aaa
Tak ja mám smolu, lebo pivo mimo domu nepijem(všade idem autom).simone píše:No ked už na pivo tak jedine kumne!!!!! pre členov daewoo clubu zlava !! podla množstva čapujem KELT 10 adresa Drienovec 132
Ja za celý rok tak 10 až 15 pív.Na mňe by si ušetril s tou zlavou.Ale ked raz budem mať cestu tým smerom tak sa zastavím, ale nie kôli zlave.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
nová značka piva
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
noo,veru aj mne tu chýbajú jeho hlášky,má ten humor taký pichľavý,ale zároveň aj láskavý a hlavne máva riadny kusisko pravdy.priznám sa,že aj mne vybehli najprv oči z jamiek keď som to čítal o tej zapálenej sirke,to fakt patrilo skôr sem,do pokecu,kde píšeme vodvazy,ale páčila sa mi tá myšlinka tej prirodzenej selekcii,ako raz povedal ktosi múdry a slávny,že Ľudská hlúposť je neporaziteľná,preto treba proti nej neustále bojovať.
No,verme,že Docent len kdesi dovolenkuje,alebo,v tom horšom prípade mu štrajkuje Comp a zase sa ozve v dohľadnej dobe,už vyše týždňa mlčí.
inak,ako tam v tom fóre o zápachu benzínu spomínal "expertov" čo chceli zapálenou sirkou zisťovať únik plynu,my sme dnes v práci spomínali jedného takého,tiežspolupracovníka,no ani by som na neho nemohol povedať,že je to vôl,lebo by to bola ťažká urážka - všetkých volov na svete a ten pri výrobe na vstrekolise vstrekovaných výrobkov,chcel tak chladiť formu,že prikladal k nej namočené handry. Pre neznalých problematiky,formy sa chladia chladiacim okruhom,podobne ako motor,len to je otvorený,priteká a odteká voda sústavou hadíc z vodovod.siete.Nuž a to si hovoril zaškolená obsluha stroja.tak,verím,že ten tiežspolupracovník,už našťastie bývalý,lebo on bol aj dosť zákerny a zlomyseľlný,dnes slávi akurát 50-ku,by bol schopný aj tou zapálenou sirkou,či dokonca aj sviečkou,zisťovať miesto úniku benzínu z palivovej sústavy,kto ho pozná by o tom nepochyboval
No,verme,že Docent len kdesi dovolenkuje,alebo,v tom horšom prípade mu štrajkuje Comp a zase sa ozve v dohľadnej dobe,už vyše týždňa mlčí.
inak,ako tam v tom fóre o zápachu benzínu spomínal "expertov" čo chceli zapálenou sirkou zisťovať únik plynu,my sme dnes v práci spomínali jedného takého,tiežspolupracovníka,no ani by som na neho nemohol povedať,že je to vôl,lebo by to bola ťažká urážka - všetkých volov na svete a ten pri výrobe na vstrekolise vstrekovaných výrobkov,chcel tak chladiť formu,že prikladal k nej namočené handry. Pre neznalých problematiky,formy sa chladia chladiacim okruhom,podobne ako motor,len to je otvorený,priteká a odteká voda sústavou hadíc z vodovod.siete.Nuž a to si hovoril zaškolená obsluha stroja.tak,verím,že ten tiežspolupracovník,už našťastie bývalý,lebo on bol aj dosť zákerny a zlomyseľlný,dnes slávi akurát 50-ku,by bol schopný aj tou zapálenou sirkou,či dokonca aj sviečkou,zisťovať miesto úniku benzínu z palivovej sústavy,kto ho pozná by o tom nepochyboval
Naposledy upravil(a) alvin dne pon zář 10, 2007 15:53, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L