Oprava laku naraznikov
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Oprava laku naraznikov
nemate niekto nejaku jednoduchu kucharku ako opravit skrabance na naraznikoch? Farbu som dostal este od vyrobcu. Do servisu sa mi to kvoli 5 cm skrabancu na plastovom narazniku davat nechce
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Zuzu, na jakékoli auto lze dopasovat úplně cokoli!!!!zuzu píše:Když už jste u těch nárazníků....
je možné napasovat na Nessi nárazník z jiného auta nebo musí být origoš? Konrkétně sháním zadní nárazníček, ten můj je opravdu v ubohém stavu
Nebo kdyby byl nějaký dobrá vrakáč i na Moravě???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
To je sice možné, ale já nechci mít pojízdný cirkus, musí to taky trošku vypadat,..Ivan píše:Zuzu, na jakékoli auto lze dopasovat úplně cokoli!!!!zuzu píše:Když už jste u těch nárazníků....
je možné napasovat na Nessi nárazník z jiného auta nebo musí být origoš? Konrkétně sháním zadní nárazníček, ten můj je opravdu v ubohém stavu
Nebo kdyby byl nějaký dobrá vrakáč i na Moravě???
ZUZU
V předchzích tématech byly probírány nárazníky.někde je tam i odkaz na ten super co má Milosch a stál 3300kč což je super protože origoš je dražší.
Oprava nárazníku např.sprayem:to jsem zkoušel a pěkně se to loupalo protože je nutné použít podstřik na plasty (ta cena za stříkačák na plasty je pěkně hustá)
Oprava nárazníku např.sprayem:to jsem zkoušel a pěkně se to loupalo protože je nutné použít podstřik na plasty (ta cena za stříkačák na plasty je pěkně hustá)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Oskare, myslím, že Miloš žádný nový nárazník nemá. Asi jsi myslel Speedyho, že?
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to pardón
Já jsem v jiném příspěvku uváděl kontakt na vrakoviště u nás v Brně, kde Nexie byla.
Já jsem v jiném příspěvku uváděl kontakt na vrakoviště u nás v Brně, kde Nexie byla.
Nexia² project
Při opravě laku je potřeba místo nejprve vyhladit tmelem (jsou i ve spray stříkací) a pak barvu. Normální je jednodušší a lze to pak poměrně dobře rozleštit cleaner polishem (Tempo krém) až po zaschnutí třeba za den nebo dva . U metalízy je to horší, tam jsou dvě vrstvy - metalíza a bezbarvý lak. Tam jde ten krycí lak trochu rozleštit, ale není to ono.
Já kdysi koupil zadní nárazník i v mé barvě na vrakovišti v Ostředku. To je asi 35 km na D1 za Prahou.
Já kdysi koupil zadní nárazník i v mé barvě na vrakovišti v Ostředku. To je asi 35 km na D1 za Prahou.