Zácpy v Praze
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Zácpy v Praze
Sice je to thread úplně o něčem jiném, ale taky je to SOS...ve čtvrtek jedu za Palikxem na opravu spojky...Pojedu tak abych byl nejdéle před sedmou na kraji Prahy....moje otázka zní, jak velké jsou v tomto čase zácpy? Pojedu tudy
Případně bych mohl jet před Kyje a Hrdlořezy...
Nepřijedu po dálnici, ale po starý od Kolína přes Úvaly.....
Případně bych mohl jet před Kyje a Hrdlořezy...
Nepřijedu po dálnici, ale po starý od Kolína přes Úvaly.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
Ne Docent straší - určitě přijeď po dálnici a pak přes Čerňák - určitě ne Běchovice,Hostavice atd...tam je to ucpaný,ale přes Čerňák by ses měl dostat a nebral bych to po spojce,ale normálně přes Vysočany a pak uhnout přes Palmici a musí to bejt průjezdný - spojku ucpou kamiony a je hotovo - ale jak říká Docent - do 7.00 docela pohoda.BON VOYAGE Jirka B.Docent píše:Pokud to opravdu zvládneš do 7, tak je to v pohodě, kolem půl osmé už se obrň trpělivostí a jestli pojedeš po osmé, tak nech auto na Čerňáku, spojku vyndej a pokračuj metrem .
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Buď v klidu je prázdninovej provoz , před sedmou je to celkem dobrý , ale nejezdi nahoru Klíčovákem ( je to jak máš naznačené doprava mezi Hloubětín a Vysočany, ta křižovatka se jmenuje snad Kbelská ) - jeď normálně rovně i na náměstí ( bývalých lidových milicí) až na Balabenku a tam doprava . je to kratší , rychlejší, bez provozu ...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to zkusím nějak zmáknout....v Praze budu během měsíce asi po čtvrté, ale vždy jen na okraj (nákup Ikea apod.)...no tak vyjedu tak po půl šestý ráno...nemám dálniční známku, takže snad ten kousek na Černej most bude ok
Díky moc za rady
Díky moc za rady
Ivosku a to to budes mit na pockani???Ja jen,ze bydlim asi minutu pesky od Gold Caru tak bych se tam za vama stavil...rano musim na chvili do prace a tak okolo 10-11 bych mel byt doma,tak muzem pokecat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Prázdninovej provoz je, ale MHD... U aut to moc nepozoruju, pokud jsem na začátku Prahy až po 8.00, tak je vymalováno... Trochu změna je přes Nebušice, kam normálně vozí zazobanci své dětičky, případně taxikáři děti zazobanců do školy, tam je to ráno opravdu poznat.Tomáš píše:Buď v klidu je prázdninovej provoz ,
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tak okolo 9tý sraz s kámošem z Univerzity a půjdem někam pokecat a na bowling....třeba nějak odpoledne by to šlo.Goose píše:Ivosku a to to budes mit na pockani???Ja jen,ze bydlim asi minutu pesky od Gold Caru tak bych se tam za vama stavil...rano musim na chvili do prace a tak okolo 10-11 bych mel byt doma,tak muzem pokecat...