airbag?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Zuzu, trosku odbocim
Odkud jsi? Nechces se zaregistrovat, aby i ostatni vedeli, odkud je dalsi clenka fora?
btw. Doufam, ze mas hatchback
Odkud jsi? Nechces se zaregistrovat, aby i ostatni vedeli, odkud je dalsi clenka fora?
btw. Doufam, ze mas hatchback
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Byl jsem poučen, že případě odpojení baterie nebo poklesu napětí v síti se toto může projevit signalizací závady u airbagu. Tedy rozsvítí se kontrolka. Po připojení auta na počítač v případě, že je příčina problému tady dojde k vynulování chyby a vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......
Milosh by neměl zastrašovat majtele jiných verzí než 3d hb!!
vyborne, v tom pripade mam slevu na clenstvizuzu píše:a samo ze mam hatchback jinak by to ani neslo
ne delam si srandu, pokud chces byt clenem se vsemi vyhodami, co nexiaclub poskytuje, tak staci vyplnit formular na webu a pak ti poslu co dal...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
milosh si zase prihrieva svoju políffčičku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Nexia polifcicka nesmi vystydnoutBlue Lanos píše: milosh si zase prihrieva svoju políffčičku
Bylo mi receno, ze kontrolka zacla svitit zniceho nic behem jizdy, tak nevim, ale vystreleny nebyl.Pajda píše:Byl jsem poučen, že případě odpojení baterie nebo poklesu napětí v síti se toto může projevit signalizací závady u airbagu. Tedy rozsvítí se kontrolka. Po připojení auta na počítač v případě, že je příčina problému tady dojde k vynulování chyby a vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......