servo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- ice.cube
- Kontaktovat uživatele:
servo
prosím o pomoc. Zhánam trubky kombinovane s hadičkou vediace od serva. Trubka čo pod chladičom je na mojom Azraelovi totálne prehrdzavená. Na slovensku to neviem zohnat a bojím sa toho ze mi to rupne a bedem točit ako na traktore.
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
A sakra pri upratovaní som všetky tie plasty a trubičky povyhadzoval čo som mal z búračky / rok sa mi nikto o neneozval/ ale ak budeš potrebovať servo valec tak ten mám
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
Re: servo
ice.cube píše:prosím o pomoc. Zhánam trubky kombinovane s hadičkou vediace od serva. Trubka čo pod chladičom je na mojom Azraelovi totálne prehrdzavená. Na slovensku to neviem zohnat a bojím sa toho ze mi to rupne a bedem točit ako na traktore.
A kujva pozriem sa doma urcite ich mam ale ci som ich pri rozoberani vraku neprestrihol pri demontazi to neviem.pozriem zajtra a dam ti vediet
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
No tak je tam ale pri naraze sa ohla,ale predpokladam ze netiekla kedze mi tiekla kvapalina na hlavu pri demontazi serva,myslim ocelovu trubku s takym nabehom na jednej strane a na druhej od vodica je na nej este aj nejaka gumena pripojena,ta cast od toho nabehu pri vodicovi je urcite tiez ale ja som to odmontuval a hadzal na kopu takze neviem ktora tam bola.Je tiez trosku prihrdzavena a troches prihnuta ale ak ti pomoze prid si po nu.Odkial si???ice.cube píše:tak to by bolo super. vopred dík
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
Ok tak potom brnkni ja za to nechcem nic ak ti to pomoze budem rad,ono je to trosku prihnute a hrdzave posli este cislo na mobil skusim to odfotit alebo to hodim sem aby sme neboli ako sa hovori ja o koze a ty o voze ale asi myslime obaja to iste potrubieice.cube píše:ešte skúsim zohnat NEW ak nezozeniem v krátkej dobe tak sa dohodnemesergej73 píše:Cierny Balog pri brezne.ice.cube píše:beriem to ale ja som od Novej Bane. Ty?
- ice.cube
- Kontaktovat uživatele:
výmena trubiek za total NEW
staálo ma to asi 1500 Sk.
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
Re: výmena trubiek za total NEW
Potesi Nemat auto a zenu tak som MILIONARice.cube píše:staálo ma to asi 1500 Sk.