1. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - všeobecné info
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
1. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - všeobecné info
4. slovenský daewoo zraz sa uskutoční v Manínskej tiesňave (rovnako ako vlani) v termíne 22.-23. 9. 2007 (kto chce môže prísť už v piatok 21. 9.).
Účasť povinná, teda nutná!
Pre ľudí, ktorí sa prihlásia bude predom zajednané miesto. Netreba nič platiť dopredu. Ubytovanie je v murovaných bungalovoch pre päť ľudí (2 a 3 posteľová izba). Cena je 280SK/noc (cca. 230KČ). Na jedlo som sa zabudol spýtať, ale v areáli je aj reštaurácia, takže by nemal byť problém pre ubytovaných zabezpečiť jedlo. Ak tam nebude svadba, tak budp variť aj pre neubytovaných, ak bude, tak neubytovaný sa môžu najesť v dedine v penzióne ako vlani. Viac o bytovaní nájdete na http://www.maninska.sk/ a sekcia Chatová osada.
Ubytovanie a jedlo si samozrejme môžete zabezpečiť aj na vlastnú päsť, to je len na Vás. Spanie v stane stojí 50SK/osoba.
Ak Vás napadajú nejaké otázky opýtajte sa alebo si skúste prečítať témy z minulého roka.
Pre českých členov:
Manínsku tiesňavu nájdete nasledovné - choď na http://supernavigator.sk/navigator/ daj si vyhľadať Záskalie v Trenčianskom kraji a potom Zobraziť na mape. Tam je zaznačená aj Tiesňava.
Na viacero podnetov som zmenil názov zrazu:-)
Účasť povinná, teda nutná!
Pre ľudí, ktorí sa prihlásia bude predom zajednané miesto. Netreba nič platiť dopredu. Ubytovanie je v murovaných bungalovoch pre päť ľudí (2 a 3 posteľová izba). Cena je 280SK/noc (cca. 230KČ). Na jedlo som sa zabudol spýtať, ale v areáli je aj reštaurácia, takže by nemal byť problém pre ubytovaných zabezpečiť jedlo. Ak tam nebude svadba, tak budp variť aj pre neubytovaných, ak bude, tak neubytovaný sa môžu najesť v dedine v penzióne ako vlani. Viac o bytovaní nájdete na http://www.maninska.sk/ a sekcia Chatová osada.
Ubytovanie a jedlo si samozrejme môžete zabezpečiť aj na vlastnú päsť, to je len na Vás. Spanie v stane stojí 50SK/osoba.
Ak Vás napadajú nejaké otázky opýtajte sa alebo si skúste prečítať témy z minulého roka.
Pre českých členov:
Manínsku tiesňavu nájdete nasledovné - choď na http://supernavigator.sk/navigator/ daj si vyhľadať Záskalie v Trenčianskom kraji a potom Zobraziť na mape. Tam je zaznačená aj Tiesňava.
Na viacero podnetov som zmenil názov zrazu:-)
Naposledy upravil(a) mipo dne pát črc 13, 2007 10:14, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Nezabudni
-------------------------mipo píše:Super, potom spravím zvláštnu tému, kde sa môžete prihlasovať...
Do té zvláštní témy,si nezabudni " mipo " poznamenat " Vazouna" s bábinkou
na dva noclehy / pátek a sobota / děkujeme a těšíme sa moc Vazoun nebylo by možná na škodu, dát vědět či to bude zajištěné a za kolik
peněz samozřejmě Slovenských,volačo bude mějte se všeci fajne
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Srazík nebo sraz ?
-----------------------------Ivoš píše:A co tam chcete všichni dělat? Zase kecat,chlastat a jíst....a to si nemůžu nechat ujít!!!!!....uvidím jestli už v pátek ,ale dorazím i s tátou
Při této příležitosti, nabízím možnost sehnat za 100.-Kč čepici s nápisem a
znakem " DAEWOO " pokud někomu chybí a potřebuje,prošmejdím tržiště
našich šikmookých spoluobčanů. Ale pouze v černé nebo tmavě modré
barvě - jiné nemají a jelikož bydlím na německé hranici, mají německé ceny
100.-Kč a to je dle jejich přesvědčení / levný a dobrý / v případě zájmu to
zkusím a přivezu na Manínský sraz. Přeji hezký den Vazoun
V podstate ide už o 4. slovenský zraz - dva boli v piešťanoch a jeden vlani v Tiesňave. Osobne mi je jedno ako to budeme nazývať. Pomenoval som to podľa témy, ktorú som vlani založil, len zmenil číslovku:-)Vojta píše:Až teď jsem si všimnul - 4. slovenský zraz? Já myslel, že se bude pokračovat v tradici a bude to II. Slovensko-Český zraz Manín.
Ale je to jedno - hlavně že bude :lol: :lol: :lol:
Re: Nezabudni
Už som to doplnil:-)Vazoun píše:Do té zvláštní témy,si nezabudni " mipo " poznamenat " Vazouna" s bábinkou
na dva noclehy / pátek a sobota / děkujeme a těšíme sa moc :lol: Vazoun :lol: nebylo by možná na škodu, dát vědět či to bude zajištěné a za kolik
peněz...
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nezabudni
--------------------------mipo píše:Už som to doplnil:-)Vazoun píše:Do té zvláštní témy,si nezabudni " mipo " poznamenat " Vazouna" s bábinkou
na dva noclehy / pátek a sobota / děkujeme a těšíme sa moc Vazoun nebylo by možná na škodu, dát vědět či to bude zajištěné a za kolik
peněz...
Vzal jsem to kolego " mipo " na vědomí a děkuji Ti za laskavost. Ač je sice
času dosti, prosíme o další informace kolem ubytování , ceny za noclehy,
možnost parkování a podobně je to náš prvý " Slovensko - Český sraz
a všechno nás zajímá čau a nech sa to vydaří " Vazoun"