LPG a o jedneho pasaziera menej

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
zilo

LPG a o jedneho pasaziera menej

Příspěvek od zilo »

Kamos co ma LPG vo Favaci mi povedal, ze ked mam namontovane LPG v aute, tak musim vozit o jedneho cloveka menej. Je nieco na tom pravdy? Myslim, ze :? je to blbost. :? :? :?
Daewoo Leganza, r.v.98, 2.0l 16V, automat, koza, autom.klima, al.disky,
Reklama

Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rumcajz »

zdar, sa mi zda že je to od hmotnosti, napr. kámoš má fábiu a tiež -1ks pasažiera..
.. ja v Espere to mám bez obmedzenia
.. určite ti to presne povie PEHA

čao
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Po novej vyhláške už sa váha nemení čiže keď je 5 miestné tak zostává 5 miestné nič sa nemení :lol: :lol: :lol: :lol:
jurašek

Příspěvek od jurašek »

Pokud nemáš jako já ve velkým TP napsáno 4 osoby. Ve Favoritu jsem měl lpg a míst 5, v legyně mám lpg a míst 4. Ve Favoritu byla nádrž klasická (ne v rezervě) na 45l a v legyně je taky klasická na 65l. Zvláštní ne??
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

to preto máš tak lebo ta nová vyhláška prišla až tento rok takže od 08 sa po zamontovaní počet miest v aute nemení :D Ale neviem ako v CZ :D
jurašek

Příspěvek od jurašek »

-peha- píše:to preto máš tak lebo ta nová vyhláška prišla až tento rok takže od 08 sa po zamontovaní počet miest v aute nemení :D Ale neviem ako v CZ :D
Peháčku zdravím Tě a :PP:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Aj já teba a gratulujem k servisu tak nech Ti Legy slúží k velkej spokojenosti aj keď naše krásky majú sem tam muchy aj tak by som povedal že sú to solídné a kvalitné auta :lol: Tak nech nám jazdia :lol: :lol: :lol:
jurašek

Příspěvek od jurašek »

-peha- píše:Aj já teba a gratulujem k servisu tak nech Ti Legy slúží k velkej spokojenosti aj keď naše krásky majú sem tam muchy aj tak by som povedal že sú to solídné a kvalitné auta :lol: Tak nech nám jazdia :lol: :lol: :lol:
Trefil jsi to přesně, jen dodám takové motto co mě napadlo:
Komu se mé Daewoo nelíbí,
ať si mě klidně předjíždí.
:lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“