ukazatel paliva
Moderátor: Blue Lanos
ukazatel paliva
poradte mě někdo.Neukazuje mě palivoměr a když tankuji,tak mě pořád vypíná pistole,jako kdybych měl plnou.
- Reklama
To ze ti vypina pistole je normalni, pri tankovani ji zkus trochu natocit do strany a nepoustej jí naplno. Problem s ukazatelem tipuju na zaoxidovany kontakty na plovaku u nadrze.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-
- Kontaktovat uživatele:
dobra rada nad zlato... ukazatel paliva ? furt ma stvalo ze ukazoval koniec a este tam bol nejaky ten benal... riesenie ? zhodil som plexi z pristrojovky a posunul som rucicku... teraz mi to ukazuje pravdivo.. ked je v cervenom tak viem ze mam ist tankovat, ked nejdem tak chvilu na to mi zasvieti oko... niet nad samonastavenie a viete na com ste
Plovák
A jak se k plováku dostanu?Musím vyndat nádrž?conpet píše:To ze ti vypina pistole je normalni, pri tankovani ji zkus trochu natocit do strany a nepoustej jí naplno. Problem s ukazatelem tipuju na zaoxidovany kontakty na plovaku u nadrze.
Re: Plovák
Nějak ho nemůžu najít.Nevím,kudy k němu.petr.tel píše:A jak se k plováku dostanu?Musím vyndat nádrž?conpet píše:To ze ti vypina pistole je normalni, pri tankovani ji zkus trochu natocit do strany a nepoustej jí naplno. Problem s ukazatelem tipuju na zaoxidovany kontakty na plovaku u nadrze.
Re: Plovák
Vlez pod auto a zespodu na nádrži jsou kontakty, neni to žádný problémpetr.tel píše:Nějak ho nemůžu najít.Nevím,kudy k němu.petr.tel píše:A jak se k plováku dostanu?Musím vyndat nádrž?conpet píše:To ze ti vypina pistole je normalni, pri tankovani ji zkus trochu natocit do strany a nepoustej jí naplno. Problem s ukazatelem tipuju na zaoxidovany kontakty na plovaku u nadrze.
Nexia 1,5 8V, 3D r. v. 95