video
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
nexiacky?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
někam to nahrej... třeba youtube nebo na edisk, uschovna.cz....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Congo, tak od videa jsem očekával více... prostě kadett, kterej po ulici jede rychle
Nexia² project
- congo
- Kontaktovat uživatele:
neviem co si cakal to auto neslo ani na doraz a nakolko tam bola mierne zdevastovana cesta nedalo sa viac tomu dupat, ale pokial niekto pojdete 26.5.07 na autotunig zraz do trencina, auto bude tam a ide sa na sprinty
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Prdel bych mu, Peho, neukázal, jestli jsem to pochopil dobře, tak tam má turbínu...
Já nezpochybňuju, že jede rychle, jen jsem čekal víc od samotného videa... tím myslím, že mi tam chyběl pohled na tachometr, otáčkoměr... takhle je to jen rychle jedoucí auto po silnici... takových videí jsem viděl stovky...
Já nezpochybňuju, že jede rychle, jen jsem čekal víc od samotného videa... tím myslím, že mi tam chyběl pohled na tachometr, otáčkoměr... takhle je to jen rychle jedoucí auto po silnici... takových videí jsem viděl stovky...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbí, jak jsi nadšený z Kadetta s turbem Asi bych Vám měl uveřejnit video z kamarádovou Hondou CRX 1,6 turbo 4x4 s výkonem 720 koní.congo píše:no tomu by si nedal, nechcem urazat )) je to turbo, a na druhom videu sa uz pracuje, bude tam aj porovnanie s nexiou mojou
Nexia² project
No video som nevidel, ale ma ten Kadet urobeny podvozok?? Aky tam ma motor?? CE20NE alebo CE20XE??? Brzdy?? uopravener zvoddy?? vyfuk?? Sanie??? Posli mi link do ss. rad si pozriem to pozriem
Skus o tom kadete aj nieco napisat prosim pre info
Skus o tom kadete aj nieco napisat prosim pre info
Nexia 1.5 OHC, vzduch filter Green,. radio a repro Kenwood, podsvieteny interier na cerveno.