Ahoj
Jelikož jsem všude našel jen výměnu náplně serva, tak zakládám nové téma.
Jelikož marodím s nohou, tak to nemám z vlasní zkušenosti, ale od "mojéj" která teď okupuje moje auto a jen říká, kdy je potřeba dotankovat
Nicméně přišla s tím, že chtěla odbočit do ulice a byl "zaseklý" volant. Po křížovém výslechu jsem zjistil, že se nejednalo o opravdové zaseknutí, ale o "zatuhnutí" volantu, kdy musela s volantem nasilu trhnout a pak to šlo. Den na to jela na vlak a obdobná situace. Proto se chci zeptat zda jste už něco podobného někdo zažili, ev. čím to může být. Mám 2 verze. Buďto nečistota někde v "servosystému" a nebo by sdan mohl někde "zachytávat" zámek volantu?
Díky za pomoc.
Porucha serva
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Porucha serva
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
servo
....to cubafire - zaseknutí volantu ( zámek ) pokud je klíč v zámku nepřipadá v úvahu - to je blokováno - no a pokud to zatuhne ( řízení )kontroloval by jsem nejprve náplň - jeli tam dostatek kapaliny ( SHELL TA dexron II nebo podobné )...jinak celý posilovač řízení jsme měli venku ( a byla to slušná práce vyndat - důvod byl jiný - uchycení samotného serva a vyvaření podběhu ) ...jinak oprava serva je tařka neproveditelná a navíc bohužel nový stojí okolo 25tisíc Kč ....takže případně dolej a doufám, že tímto skončí...to ti přeji
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
cubafire píše:No teď s tím jezdím už asi týden zase já a zatím se mi toto neprojevilo... Náplně je tam dost, takže nevím.. Uvidím... Kdyžtak to prodám do AAA a oni to za 60 ris. někomu prodají...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project