Flashdisk
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Flashdisk
Shanim flashdisk o kapacite 4 giga a tak se chci zeptat jestli nekdo z vas nevi o nejakym levnem shopu kde bych ho sehnal za co nejnizsi cenu...uz jsem toho prohledal dost a zatim jsem nasel nejlevnejsi za 787,- nevim jestli se da sehnat jeste levneji ale pokud nekdo o necem vite tak sup sem s tim...diky moc...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já nakupuju buďto na mironetu www.mironet.cz nebo v czechcomputeru www.czc.cz
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ja to mam do autoradia...nez porad palit cedecka tak to svihnu na flashku a je to jednodussi a taky skladnejsi nez cedecka...zapomel jsem napsat ucel do toho prvni prispevku a nebo myslis,ze by slo koupit ten externi disk a ze bych ho pichnul do radia pres USB kabel jako tu flashku???
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Prave,proto zustanu u toho flashdisku...vim o jednom hodne malinkem,takze by ani tolik nevycnival do prostoru,je to od firmy Lexar,kapacita 4GB a cena 1093,- a nebo pokud se objevi nejakej levnejsi tak asi sahnu po levnejsim...
Radsi investuj tech par kil navic za kvalitu, nez nakou mrd*u za 7 kil, ale 2x ti spadne a mas po datech
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Externí disky jsou přes USB, takže by do autoradia nebyl problem.....kazdopadne kdyz uz 4 GB, tak bych souhlasil s Miloshem....radeji kvalitu, nez shit na 2 pouziti. Ja mam treba dobry zkusenosti s Apacer nebo TEAC...maji dobry ceny a pekny design.Goose píše:Ja to mam do autoradia...nez porad palit cedecka tak to svihnu na flashku a je to jednodussi a taky skladnejsi nez cedecka...zapomel jsem napsat ucel do toho prvni prispevku a nebo myslis,ze by slo koupit ten externi disk a ze bych ho pichnul do radia pres USB kabel jako tu flashku???
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co píšete o levnejch šuntech. Už 2. FLASHku mam Ruber, takovej ten gumák - vajíčko. Naprostá spokojennost, kdybych nedavno tu gigovku neztratil. A páč je to gumák tak je nepromokavej, nezničitelnej (asi krom ohně) atd.
S tim diskem na rádio bych si nebyl tak jistej ! Chtělo by to vyzkoušet, páč mně to kdysi taky lákalo a někde na foru jsem zavadil o zmíňku, že někomu rádio s USBčkem hadr nepobralo. Je možný že rádia maj třeba limit na nějakou kapacitu. Možná topsal někdo i tady, tak prohledej.
S tim diskem na rádio bych si nebyl tak jistej ! Chtělo by to vyzkoušet, páč mně to kdysi taky lákalo a někde na foru jsem zavadil o zmíňku, že někomu rádio s USBčkem hadr nepobralo. Je možný že rádia maj třeba limit na nějakou kapacitu. Možná topsal někdo i tady, tak prohledej.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Nakolko pracujem z IT taaak moj nazor: 99 percent diskov je potrebuje 2xUSB koli napajaniu... ak je hdd napajany iba z jedneho usb, nemusi to port vydrzat... skontroloval by som v popise radia aky odber povoluju na port... a druha vec, jazda autom po nasich cestach nebude asi pre ten hdd nic prijemne ... Skor by som odporucil ten flash
Ve skutecnosti je to presne naopak - gumovej a pruznej ten povrch sice je, ale plosnak se svabama uvnitr NIKOLIV - takze velka nachylnost na popraskani a zname jsou i pripady rozlomeni plosnaku. Navic ty gumove prisery jsou extremne rozmerne a malokam se pohodlne vejdou...Krtek píše:Nevim co píšete o levnejch šuntech. Už 2. FLASHku mam Ruber, takovej ten gumák - vajíčko. Naprostá spokojennost, kdybych nedavno tu gigovku neztratil. A páč je to gumák tak je nepromokavej, nezničitelnej (asi krom ohně) atd.
Ano, uz se tu o tom psalo, problem bude nejspis v tom, ze tam nekdo narve souborovy system NTFS...Krtek píše:S tim diskem na rádio bych si nebyl tak jistej ! Chtělo by to vyzkoušet, páč mně to kdysi taky lákalo a někde na foru jsem zavadil o zmíňku, že někomu rádio s USBčkem hadr nepobralo. Je možný že rádia maj třeba limit na nějakou kapacitu. Možná topsal někdo i tady, tak prohledej.
BTW cena FD se az tak neodviji od materialu pouzdra, jako od rychlosti pouzitych pameti a jejich kapacity.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Me prave prijde ten flashdisk jako nejlepsi reseni...na 4GB narvu skoro jako na 6 cedecek a pritom je malinkej a muzu ho mit na klicich a netahat sebou sebou cedecka,pro radio si jedu o vikendu a pristi tyden pro nejakej ten flashdisk...tak dam pak vedet jak to dopadlo...
Vsak ja nerikam FD ne, naopak, tez jsem zastancem, ze na prenaseni jedine FD a ne nejake pofiderni a vzdycky z principu nachylnejsi, tezsi a rozmernejsi prenosne HDD. Akorat ne takovehle prcky, dneska nejmene 8GB, ale spis 16 nebo 32GB... Osobne vybiram vzdy nejprve dle rozmeru (mel by byt co nejtenci a nejuzsi, na delce zas tak moc nezalezi, aby nebyl problem se zadnym USB vstupem) a hned potom dle rychlosti (dnes jsou ty rychlosti FD velmi rozdilne a cekat nikoho nebavi - dneska bych sel jedine do rychlosti oznacovane jako 120x nebo vic).Goose píše:Me prave prijde ten flashdisk jako nejlepsi reseni...na 4GB narvu skoro jako na 6 cedecek a pritom je malinkej a muzu ho mit na klicich a netahat sebou sebou cedecka,pro radio si jedu o vikendu a pristi tyden pro nejakej ten flashdisk...tak dam pak vedet jak to dopadlo...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)