potřeboval bych asi seřídit ventyly nebo nevím. Nemáte tedy někdo manuál na kolik by to mělo být nastaveno??? Díky moc

Moderátor: Blue Lanos
--------------------------jakub píše:je to tak, ze natankujes _plnou_ ujedes treba 200km a pote dotankujes _plnou_ spocitas spotrebu?Brabus píše:Jo jedu po dálnici, ale fakt to šetřim jedu třeba jen 100-110 km/hod
jde o to, ze to je JEDINÁ možnost měření spotřeby ...Vazoun píše:Ale to je také přeci jedna z možností kontroly přibližné spotřeby, nebo s tím
" Jakube " nesouhlasíš ???já bych řekl, že ano - čau
Vazoun
![]()
-------------------------jakub píše:jde o to, ze to je JEDINÁ možnost měření spotřeby ...Vazoun píše:Ale to je také přeci jedna z možností kontroly přibližné spotřeby, nebo s tím
" Jakube " nesouhlasíš ???já bych řekl, že ano - čau
Vazoun
![]()
ja to pro jistotu napisu jinak - u matize je to JEDINÝ způsob měření spotřeby, nic jinyho nejde - ciste hypoteticky si muzes namontovat nejaky car-computer, ale proste plna-plna je zadaco a presny mereniVazoun píše:OK - souhlasím , ale četl jsem zde v minulosti těch způsobů daleko více,
jenom nevím který je spolehlivější.každý máme svou metodu
![]()
pochlubte se dívky a chlapci - zajímá nás točau " Vazoun "
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |