Nálepky zrazu Baldovec 2007
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Nálepky zrazu Baldovec 2007
Po debate s Ivanom som sa rozhodol dať urobiť nálepky účastníkom. Predpokladaná cena: 10-15SK/kus.
Budú dve varianty: nalepiteľná zvonku alebo zvnútra na sklo, t.j. bude lepiť buď predná alebo zadná strana.
Napíšte počet nálepiek a typ, ktorý chete. Díky. Prihlasovať sa môžete do 19. 4.
Farba bude strieborná.
Rozmer: zhruba ako vizitka (9x5)
Budú dve varianty: nalepiteľná zvonku alebo zvnútra na sklo, t.j. bude lepiť buď predná alebo zadná strana.
Napíšte počet nálepiek a typ, ktorý chete. Díky. Prihlasovať sa môžete do 19. 4.
Farba bude strieborná.
Rozmer: zhruba ako vizitka (9x5)
Naposledy upravil(a) mipo dne pon dub 16, 2007 21:13, celkem upraveno 5 x.
- Reklama
Re: Nálepky zrazu Baldovec 2007
[quote="mipo"]Po debate s Ivanom som sa rozhodol dať urobiť nálepky účastníkom. Predpokladaná cena: 10-15SK/kus. Dám urobiť okolo 70kusov. Dúfam, že budete mať záujem:-)
To je fakt dobrej nápad - mám pocit že se zájemci pohrnou - beru taky jednu - neolepím s tím přece všechna okna - to by se policajtům nelíbilo....
To je fakt dobrej nápad - mám pocit že se zájemci pohrnou - beru taky jednu - neolepím s tím přece všechna okna - to by se policajtům nelíbilo....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27