Caute,
ospravedlnujem sa za predpokladam trivialnu otazku, ale ani bohovi sa neviem dopatrat k tomu aky typ vozidla mam, tym typom myslim SE, SX,...neviem teda ci je to vybava, ci typ ci co presne.
Mam Daewoo Lanos, r.v.1998, asi v najzakladnejsej vybave, lebo tam nemam vobec nic, ani elektr. okna, ani airbagy, ani hmlovky, dokonca ani otackomer ))
Akurat tam mam central na dialkove ) ale aj tak som s tym autom nadmieru spokojny.
Neviete mi poradit s tym typom ? Ani v technicaku o tom nic nemam.
Urcenie typu Lanosa podla vybavy
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Bez otackomera boli len vozy vybavy S. Vybava S nemala ani posilnovac riadenia. Ten mali SE a SX. SX maju iba 16V 1600ccm motor. Ten central na dialkove bude len dorobeny, originalnee Lanosy dialkove ovladanie nikdy nemali.
Presne rozpoznat, aky typ vybavy - to sa niekedy ani neda, pretoze sa tie vozy obcas skladali vo fabrike stylom: co mame na sklade, to tam namontujeme. Zavisi aj na tom, ci ten konkretny kus bol urceny pre SK/CZ trh, alebo re nejaky iny (Nemecko) A tak sa moze stat, ze S ma aj posilovac riadenia a SE zadneokna v elektrike, ale aj SX s nastavitelnym volantom bez airbagov ...
Presne rozpoznat, aky typ vybavy - to sa niekedy ani neda, pretoze sa tie vozy obcas skladali vo fabrike stylom: co mame na sklade, to tam namontujeme. Zavisi aj na tom, ci ten konkretny kus bol urceny pre SK/CZ trh, alebo re nejaky iny (Nemecko) A tak sa moze stat, ze S ma aj posilovac riadenia a SE zadneokna v elektrike, ale aj SX s nastavitelnym volantom bez airbagov ...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black