Ahojte pani,
mam takuto vec>> benzinove cerpadlo v nadrzi je poslednou dobou akesy hlucne.. neviete ci sa da nejak vycistit a premazat alebo nieco take aby bolo zase tiche, alebo je to proste uz stare a opotrebovane a blizi sa jeho koniec.. moznoze ani tlak v nom uz nebude najlepsi lebo na volnobehu mi trosku kolisu otacky (trosku padnu a potom hned zas su v normale).
poradi mi niekto co s tym? nechcel by som ho hned vyhodit a dat nove.
Este jedna vec>> vzdy v lete ked su vysoke horucky tak mi auto skapina.. >> nedrzi otacky a skape.. ked sa ale zveceri tak je zas vsetko v poriadku!
stalo sa vam uz nieco take?? moze to byt tym cerpadlom? tlakom v nom???
vdaka za rady
Hlucne benzinove cerpadlo
Moderátor: Blue Lanos
Hlucne benzinove cerpadlo
biele espero 1.5 16V
- Reklama
Můžu potvrdit. Mě nechalo 220 km od domova. Sice jsem ho pak doma jenom vyčistil a chvíli ještě jelo, ale to byla náhoda. Nenechával bych to.
Daewoo Espero 2.0 CD, Peugeot 306 D
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
čerpadlo
...opt_neofun nejsem paní ale čerpadlo ti právě podává ruku, jak říkají kolegové lawe pozor vyměň pouze za originál i když bude dražší....a nezapomeň si koupit těsnění ( staré je vymačkané ) pokud ti ho nedodají i s ním....výměnu zvládne i tvůj pes pokud ho máš...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico