Klepnutí při brždění
Moderátor: Blue Lanos
Klepnutí při brždění
Pánové mám na vás dotaz.Asi poslední dva měsíce se mi stává že celkem pravidelně ,ale né vždy(jen při brždění )mě něco klepne u předního levého kola.Vyměnil jsem stabilizátory-snad všechny gumy,ale tím to není.A někdy to je pěkná rána a ještě je v Lanosku všechno slyšet.Může to být pérem,nebo klepou třemy brzdy
- Reklama
Kdysi jsem měl zlomenou pružinu v prvním závitu nahoře, nebylo to vidět a vždy když auto propérovalo ozvala se rána
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak jsem na to přišel....Pravděpodobně při připravě na stk mi"odborníci "automechanici při tzv. zkoušce brzd urvali jednu destičku a ta mi někdy klepla o kotouč a někdy ne. Z kolegou jsme to vyměnili-teď to líp brzdí,ale museli jsme vyndat vodící plíšky brzdových desek-s nimi byly desky úplně na tvrdo a vůbec nechodily v drážce .Tak doufam že jsme neudělali špatně.Koupil jsem snad originály....cena něco přes 800KčJsou sice dost drahé,ale nerad čekám na náhradní za 450 které neměli
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: