Vymena tesnenia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
těsnění
....no není tam nic co by si mohl poškodit - kup si korkový těsnění asi 60Kč - a dej si pozor ať ti tam nic nenapadá - až budeš odstrańovat starý - a pak jenom stejnoměrně utáhnout - 6 šrouby 10klíč - na tom není co zkazit - případně, někdo tam dává na těsnění silikon ( pokud ho budeš dávat - tak málo, jenom na potření )....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
těsnění
....to JRD já se hlásím mám 8V Nesii a neteče - nelíná - momentálně tam mám gumový ( Srba servis - nepřesně nasazený a o to jde, takže čekám kdy... ) jinak korkový a lehce nanést silikon - a pečlivě usadit to je nejdůležitější!!!
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Tesnenie som kupil original v autorizovanom servise vyslo ma 550,-sk, dnes som ho vmenil a zatial netece no ale trebalo by mi vymenit aj to tesnenie co je nizssie pod hlavou bo mi mizne voda a na vchnaku od oleja mam taky bieli flak ale na to si asi netrufnem, ked som videl co je vnutri... a v servise chcu za to 5000,- + material nie je to dost? Ked budem jazdit s timto prasknutim tesnenim moze sa nieco pokazit? Alebo treba to dat vymenit co najskor? hmm
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no moze sa pokazit toho velmi velaaaa
(hlavne ti odide motor, piestne kruzky, loziska na kluke a spol)
(ked na tom budesh dlho bruslit)
a to tesnenie si kupil doooost predrazenee..
..ja som fcul kukal,..pogumovane je za 223,-
(zase zlacnelo)
(hlavne ti odide motor, piestne kruzky, loziska na kluke a spol)
(ked na tom budesh dlho bruslit)
a to tesnenie si kupil doooost predrazenee..
..ja som fcul kukal,..pogumovane je za 223,-
(zase zlacnelo)
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
těsnění
....to těsnění pogumované pod víko ventilů je i u Srby účtované okolo 200Kč ( a že má nějakou marži...), jinak naprostý souhlas s JRD ( těsnění pod hlavou )....dobrá rada je nad zlato...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico