SPZ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No aspon vsichni vedi kde bydli
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Re: SPZ
Něco lepšího nemám... Ale dneska jsem objevil na rohu Národní a Perlovky BMW s nasazenou botičkou... A docela by mne zajímalo, jak těm měšťákům, co si dovolili na toho bavoráka tu botičku nasadit, umyl PR*EL jejich šéf... To BMW totiž mělo SPZtku XXX-99-00...Vojta píše:Objevil jsem "pěknou" SPZ. Máte něco lepšího?
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
A kolko sa nosí tričiek a búnd s rúznými cudzojazyčnými nápismi Bolo by zaujímavé či majitel vie čo to ma napísané
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
-
Ta značka je udělaná na PC, okres PRD v Německu neexistuje a P má jiný font - tady je použito osekané R.
SPZ sbírám (viz moje www) a zajímám se o ně.
Existuje SPZ BLB v Polsku a v Německu, ale tohle ne.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Stará řada diplomatických DDA, XXA, XOA v modro-žlutém provedení od 1.1.2006 neplatí, takže ta botička měla své oprávnění. Platí jen diplomatické modré písmo na bílé podložce CD, XX, XS, HCDocent píše:... Ale dneska jsem objevil na rohu Národní a Perlovky BMW s nasazenou botičkou... A docela by mne zajímalo, jak těm měšťákům, co si dovolili na toho bavoráka tu botičku nasadit, umyl PR*EL jejich šéf... To BMW totiž mělo SPZtku XXX-99-00...
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
Asi jsem to blbě napsal... To "XXX" není "XXX", ale pražská SPZka s "A", nechtěl jsem psát přesnou značku, aby mne nějaký pánský močovod nepopotahoval... Jde o ty číslice 99-00...Pajda píše:Stará řada diplomatických DDA, XXA, XOA v modro-žlutém provedení od 1.1.2006 neplatí, takže ta botička měla své oprávnění. Platí jen diplomatické modré písmo na bílé podložce CD, XX, XS, HC
- Blue Lanos
Kolega z prace ma octacku a ma SK je to slovacisko jak repa. Je zo Svidnika a este ma aj sk na tabulach
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01