...nu a máme to opět : česká rafinérská problém ventilu, kontaminace naturalu naftou postižené uvedené pumpy Makro Černý most - Čestlice - SHELL , Pardubice....nu a teď vybírejte kvalitní palivo nebo aspoň bez nafty.....
mějte se fajn
benzín
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
benzín
....no peha to je průser ke kterýmu se nikdo nechce hlásit, u nás k mému velkému údivu se Makro přihlásilo k odpovědnosti a případné úhradě vzniklých škod ( proti stvrzence, asi je dobré je skovávat ) a ty můžou narúst do astronomických výšek originál poškozený katalyzátor cca 25tisíc ( neberu v úvahu druhovýrobu za 2,5 tisíce ) asi se musí podílet i česká rafinérská....a ještě dodávám kupujte SHELL POWER - kvalita je zárukou, jednání prodejců už nikoliv...tady si už nikdo nemůže vybrat - další problém je v cisternách - nikdy nelze zcela vypustit...
mějte se fajn a mějte kliku, že načerpáte vždy opravdu to co jste zaplatili....
mějte se fajn a mějte kliku, že načerpáte vždy opravdu to co jste zaplatili....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
benzín
....no ještě k benzínu vyjádření SM : 9.12.2006 - benzín s příměsí nafty - dodáno: Shell, Makro, Agip, Benzina a Conoco ( JET ) - vyjádření " odborníků " - příměs nafty by neměla způsobit vážnější problémy!!! ( to je hodně pochlebovačné k české rafinérské ) můj názor se shoduje s TN původní zprávy - hrozí poškození katalyzátoru.
Osobní zkušenost dříve jsem natankoval u Hypernovy Čestlice asi nastavené palivo, dle ČOI proběhly kontroly na více než 20 čerpacích stanic ( Hypernova mezi nimi nebyla ), zjištěny příměsy acetonu, lihu, ap, ( mohou poškodit gumové části čerpadla - vstřiků ) řešeno jako daňové úniky.
Tenkrát mi odešlo benzínové čerpadlo - snížil se jeho tlak asi na 1,5 místo 2,5 - 3,5 ( diagnostiku a opravu prováděl palikx ). Reklamace i s účtenkou v podstatě nemožná.
Jenom samotné vypuštění nádrže je problém - vozy většinou nemají výpustný šroub nádrže - v servisech účtováno 2 - 3tisíce Kč ( nutnost vyčistění palivového systému až ke vstřikům ). Když přičtu katalyzátor, tak jsme někde ke 30tisícům Kč!!!!
mějte se fajn a přeji jenom benzín - bez jakýchkoliv příměsí
Osobní zkušenost dříve jsem natankoval u Hypernovy Čestlice asi nastavené palivo, dle ČOI proběhly kontroly na více než 20 čerpacích stanic ( Hypernova mezi nimi nebyla ), zjištěny příměsy acetonu, lihu, ap, ( mohou poškodit gumové části čerpadla - vstřiků ) řešeno jako daňové úniky.
Tenkrát mi odešlo benzínové čerpadlo - snížil se jeho tlak asi na 1,5 místo 2,5 - 3,5 ( diagnostiku a opravu prováděl palikx ). Reklamace i s účtenkou v podstatě nemožná.
Jenom samotné vypuštění nádrže je problém - vozy většinou nemají výpustný šroub nádrže - v servisech účtováno 2 - 3tisíce Kč ( nutnost vyčistění palivového systému až ke vstřikům ). Když přičtu katalyzátor, tak jsme někde ke 30tisícům Kč!!!!
mějte se fajn a přeji jenom benzín - bez jakýchkoliv příměsí
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico