Co je to "pivnica"
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Co je to "pivnica"
Dnes jsem měl se známým ze Slovenska rozhovor který končil tím že "ide na půl hodiny do pivnice". Tak jsem mu řek že do hospody se chodí na celej večer a ne na půl hodiny, to dá tak jedno pivo On se moc divil proč by měl v pivnici chlastat pivo, tak jsem myslel že už něco pil a že si ze mě dělá srandu Až pak mi řek co je to u nich "pivnica" Tak schválně čehůni, co myslíte že to je? Slováci jsou z téhle pidi soutěže samozřejmě automaticky diskvalifikování ........jo a Akri taky páč ten to vytáhne z Bluea a pak tady bude dělat machra
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
Přátelé, omlouvám se kolegům ze Slovenska, ale já to vážně pomotal. Měl to být polštář a to je slovensky "vankúš". Jenže mě to říkal známý někde od Hodonína a tvrdil mi, že je to určitě Slovensky, ale až před chvilkou jsem se od ženy dozvěděl, že on si myslí, že mluví slovensky, ale podle ní prý mluví hotentotsky
Přátelé, omlouvám se kolegům ze Slovenska, ale já to vážně pomotal. Měl to být polštář a to je slovensky "vankúš". Jenže mě to říkal známý někde od Hodonína a tvrdil mi, že je to určitě Slovensky, ale až před chvilkou jsem se od ženy dozvěděl, že on si myslí, že mluví slovensky, ale podle ní prý mluví hotentotsky