Jsou to magoři, ale na druhou stranu to chce nějaký to umění
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Niekedy som to robil aj ja ,ale nenašiel som sponzora na nové gumy.Mne vydržali ledva 1000 Km a to som ich dral na doraz .Teraz takto jazdím len v zime ,lebo gumy menej ničím a šmýka sa perfektne.Len lepší je na to zadný náhon.
dedo.miki píše:Niekedy som to robil aj ja ,ale nenašiel som sponzora na nové gumy.Mne vydržali ledva 1000 Km a to som ich dral na doraz .Teraz takto jazdím len v zime ,lebo gumy menej ničím a šmýka sa perfektne.Len lepší je na to zadný náhon.
Ty taky neudržíš žádný tajemstvý cóóóó Jo a to som to jel se starejma tlmičema proto my to tolik lítalo po ceste ale jinak takovým fofrem natrhnu zadeček i takový jedný bordový Nessi (zbožné želanie a krásný sen )
-peha- píše:Ty taky neudržíš žádný tajemstvý cóóóó Jo a to som to jel se starejma tlmičema proto my to tolik lítalo po ceste ale jinak takovým fofrem natrhnu zadeček i takový jedný bordový Nessi (zbožné želanie a krásný sen )
Ved on neudrží ani hadicu B
Naposledy upravil(a) dedo.miki dne pon dub 02, 2007 20:49, celkem upraveno 1 x.