Chlapi, mám problém, mám Nubi I HB 1,6 16V a ručička tachometru se mi nehýbe, prošel jsem si tady témátka, dolplnil nádrž na doraz až se vylil benál, najel jsem 15 km a stále ukazovala čtvrt nádrže. Tak jsem vyndal budíky a nahodil ručičku na full. Pojezdím pár kilometrů a uvidím či půjde dolů. Ale jsem nervózní, když v tom mým stříbrným Šemíkovi nejde něco jak má, tak se ptám, tady zkušených servisáků, co dělat, když fakt nepůjde dolů???
Kontrola plováku, nějakých kontaktů, nebo koupit nové čerpadlo??? Dá se vůbec s tím povákem něco dělat a může se vůbec nějakým záhadným způsobem zaseknout??? Protože podle bzučení čerpadlo jde, dyť bych nenastartoval ne??? Prosím HELP me. please.
Pomoc s ručičkou palivoměru.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pomoc s ručičkou palivoměru.
Lacetti HB 1,6 16V WTCC, tpastrnek@yahoo.com
- Reklama
Tak problém byl vyřešen, chyba byla v fakt v blbě nasazené ručičce palivoměru. Byla nasunutá moc na fest. Takže když někdo budete měnit číselníky na budíkách tak velmi jemně nasazovat ručičky, chce to cit. Jinak budete vypisovat jak já. Po nastavení na Full a odjetí cca 160km se pohla směrem k hladovýmu oku. takže je to v pohodě.
Lacetti HB 1,6 16V WTCC, tpastrnek@yahoo.com