Servo - je to potrebne, prip. da sa domontovat?
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Servo - je to potrebne, prip. da sa domontovat?
Uvazujeme o kupe Matizu 1000 SE, klima, rok 2003, 16 000 km za 150 000 SK. Auto je ale bez serva, je to "nutne" pre to auto prip. da sa domontovat (napr z buraneho auta)??? Ja som v pohode "ukrutil" aj Pragu V3S, ale s tym autom by vacsinou jazdila priatelke - a s Feliciou 1,3 bez serva mala problemy...
- Reklama
Re: Servo - je to potrebne, prip. da sa domontovat?
Ahoj,Laci píše:Uvazujeme o kupe Matizu 1000 SE, klima, rok 2003, 16 000 km za 150 000 SK. Auto je ale bez serva, je to "nutne" pre to auto prip. da sa domontovat (napr z buraneho auta)??? Ja som v pohode "ukrutil" aj Pragu V3S, ale s tym autom by vacsinou jazdila priatelke - a s Feliciou 1,3 bez serva mala problemy...
manželce jsem teďka koupil Matesa, sice psali se servem, ale je bez něj. Já jsem zvyklej z Fabule na servo a tak mě řízení bez serva docela vadilo. Ale manželka si zvykla. Není to nejhorší.... Řízení Š120 bylo těžší...

Jo a vložení serva tak 30 000,- czechokreditů, musí se prej rozebrat půlka auta. Pokud by to ale někdo udělal z 5, tak milerád přijedu

No ja mam servo a Matiza bez serva by som uz ani nechcel.Mame Matiza aj bez serva takze viem aky je tam rozdiel.Ale da sa zviknut aj na Matiza bez serva.Jo to jednoducho luxus.
No a neviem ci namontujes servo do matiza ktory ma Klimu.Podla mna tam bude strasne malo placu teda aspon u Matiza 1.A nebudes mat asi volnu drasku na remenici.
No a neviem ci namontujes servo do matiza ktory ma Klimu.Podla mna tam bude strasne malo placu teda aspon u Matiza 1.A nebudes mat asi volnu drasku na remenici.
Servo
Vítej v klubu,připojím se do téhle diskuze ohledně serva,Já servo v Matízkovi taky mám a hodně jezdím ve městě - dá se říct většina km je najetá ve městě.bydlím v centru Prahy a parkování je fakt šílený - cpu se do míst kam se normální auta nevejdou a nebýt serva - tak nevím jak bych to utáhnul....Před tím jsem měl malýho Italskýho Fiata a ten měl motor vzadu a předek vcelku lehkej - tam to šlo vcelku lehko ukočírovat,ale s motorem na předku a vcelku velkej volant - horko těžko bez serva...
Cena je sice dobrá - na to co má najeto,rok výroby,ale je to pouze na tobě...Jestli jezdíš město - tak jedině servo,ale jestli chceš jezdit na výlety tak ho klidně ožel.Jinak přeji hodně km bez problémů.
Cena je sice dobrá - na to co má najeto,rok výroby,ale je to pouze na tobě...Jestli jezdíš město - tak jedině servo,ale jestli chceš jezdit na výlety tak ho klidně ožel.Jinak přeji hodně km bez problémů.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ne to fakt nedattel007 píše:a nedělá manželka na jatkách??zabijec píše:Ja mam bez serva a ani manželka si nestěžuje, jen to chce mít pneu nafouknuté o dvě desetinky víc.![]()
![]()

Teď mi přišlo na mysl, že má Matiz vzadu docela krátký bezp. pás. Připnout jím autosedačku na mimino je docela boj který manželka prohrává. Dopředu to naštěstí jde s trošku položeným opěradlem.
Už bez Matesa