PŘÍSPĚVKY DO FÓRA DŮLEŽITÉ
Moderátor: Blue Lanos
PŘÍSPĚVKY DO FÓRA DŮLEŽITÉ
MÁM DOTAZ.JAKÝM ZPŮSOBEM SE MOHOU DVA PŘIHLÁSIT DO FÓRA Z JEDNOHO PC SOUČASNĚ, ALE KAŽDÝ ZA SEBE? JDE TO VŮBEC
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: PŘÍSPĚVKY DO FÓRA DŮLEŽITÉ
tak si udělejte každej svoje přihlašovací jméno a heslo - nevím že by to nemělo jít...NEDOMA píše:MÁM DOTAZ.JAKÝM ZPŮSOBEM SE MOHOU DVA PŘIHLÁSIT DO FÓRA Z JEDNOHO PC SOUČASNĚ, ALE KAŽDÝ ZA SEBE? JDE TO VŮBEC
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Nebo si zajdi do NET kavárny - ty ceny jsou tak dole že už snad jít níž nemůžou...-peha- píše:Tak tomu sa hovorý smola ale zase nemužeš být hamoun a pusti k tomu netu i kamoše no,šup,šup
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
pouzivam orange internet vtedy ak si chem pri pc odpocinut-peha- píše:No co já mám na internet manželku a dve dcery a když si chci internetiť tak musím do roboty,výhoda je že mám dva internety ale jeden od Orange je k zbláznení pretože ide tak pomali že dať fotku na net trvá až 15 min a to je asi 50 kb no hrôza ale v núdzi aspon niečo
-
- Kontaktovat uživatele:
No u nás v robote ho máme 5ti a ja som ich na to nahovoril 24 mesačná viazanosť tvať to bude ešte rok a nepraj si počuť tie nadávky za každým keď sa pripoja podotýkam keď sa pripoja lebo dakedy nie a niééé Dokonca jeden býva na Dedinkách a keď chce ísť na net tak celá rodina behá po dome a lapú vlny no HOROR
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja ho mám k noteboku ale brzdí ma časové omedzenie a to až od 17,00 do 8,00 což je dakedy k n.....u ale čo už keď ho mám hajzlíka jednoho vono zase to len tak dakto nevie oceniť keď behom roboty na nete z neho vypadne,zamrzne,nenačíta fotku,neodešle správu to je ta pravá zábava na netu keď máš chuť rozšliapnuť modem