Palivové čerpadlo - problém

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
lubosch

Palivové čerpadlo - problém

Příspěvek od lubosch »

Pri štartovaní palivové čerpadlo pracuje (počuť bzučanie motorčeka), ale neťahá benzín (benzín v nádrži samozrejme je). Vie niekto poradiť, čo môže byť problém? :-?
Reklama

Petr II

Příspěvek od Petr II »

Upozornění předem - pokud neprochází čerpadlem benzín, tak se čerpadlo nechladí a může dojít k jeho totánímu zničení :!:

Tak mohlo by to být samozřejmě špatné čerpadlo.To, že motorek fachčí neznamená, že ta část čerpadla, která tahá banzín funguje.

Mě se kdysi stalo, že mi došel benzín a ikdyž jsem benál dolil, tak čerpadlo nebylo schopno natáhnot ho do trubek. Ale podařilo se mi odělat hadičku přímo na čerpadle a nasledně nasadit jinou. Pak jsem jednoduše pusou co největší silou nasál a v ten moment se ozvalo jemné bublání.Posléze jsem nasadil original hadičku a otočil klíčkem zapalování a došlo k nasátí benzínu do motoru :lol: :lol:
lubosch

Příspěvek od lubosch »

Problém sa podarilo vyriešiť ešte pred prečítaním vašej odpovede, ale aj tak vám ďakujem. Mali ste pravdu - bolo to spôsobené vzduchom v čerpadle. Neviem síce, ktorá technika je efektívnejšia, ale my sme namiesto "nacucnutia" použili doliatie benzínu. ;)
Petr II

Příspěvek od Petr II »

Tato možnost mě tehdy napadla samozřejmě jako první, ale bez úspěchu proto jsem volil ten druhý postup.

No hlavně, že se to vyřešilo :D
Ivan D.S.

Příspěvek od Ivan D.S. »

Pri vyhovujúcom čerpadle nemôže dôjsť k tomu aby nenasalo palivo. Dobré čerpadlo dáva tlak 3 Atm. 8)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“