PŘESTAVBA NA LPG
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
PŘESTAVBA NA LPG
ZDRAVÍM VŠECHNY
MÁM MALÍ PROBLÉM A NEVÍM SI RADY. CHCI LANOSE 1.6 16V
PŘESTAVĚT NA LPG ALE NEVÍM JESTLI MÁ JADNOBODOVÍ NEBO
VÍCEBODOVÍ VSTŘIK
PROSÍM O POMOC
MÁM MALÍ PROBLÉM A NEVÍM SI RADY. CHCI LANOSE 1.6 16V
PŘESTAVĚT NA LPG ALE NEVÍM JESTLI MÁ JADNOBODOVÍ NEBO
VÍCEBODOVÍ VSTŘIK
PROSÍM O POMOC
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Na lanose by Ti mal stačiť V-05 vetšinou sa umiestnuje do sacého pred klapku a samozrejme riadiacia jednotka ide však o to aké je sanie a počet lamda sónd,lebo pokud je sanie plastové a lebo 2x lambda tak môže byť iba sekvenčné no a to je podstatne drahšie Cena sa pohybuje od 20 000-25 000 u prvého typu a sekvenc je 38 000-42 000sk
Mal som podtlak na Espere a to na 111% karburátor nemá a s úspechom som ho používal...
Videl som podtlak aj na iných vozoch a s plastovým saním (povinne detonačné klapky), tiež oficiálne... nevravím, že je to lepšie ako sekvenčné atď., ale je to použiteľné, aj keď nie až tak blbuvzdorné...
Aj ja by som si najradšej dal nahodiť sekvenčné, ale cena je cena...
Videl som podtlak aj na iných vozoch a s plastovým saním (povinne detonačné klapky), tiež oficiálne... nevravím, že je to lepšie ako sekvenčné atď., ale je to použiteľné, aj keď nie až tak blbuvzdorné...
Aj ja by som si najradšej dal nahodiť sekvenčné, ale cena je cena...
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ja som mal v nexii a teraz v nubire tiež podtlak sice sa stava že mi to niekedy strelí ale vtedy viem že treba pozrieť sviečky alebo kable k sviečkam
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Do sání střílí podtlak většinu kvůli špatnýmu odtrhu svíček. U feldy i to jednou rozstřelilo v sání ten husí krk. Tam se to dá vyřešit celkem elegantně. Mezi airboxem a hlavou motoru je husí krk. Ten je na obou stranách chycenej sponkama. Takže stačí tu sponku u hlavy vyndat. Husí krk drží podtlakem sám (je tam i dost natěsno) a když to třelítak se jenom vyvlíkne, nasadíš a jedeš dál. Okoukni sání jak je udělaný u Lanose a pokud je to nějak podobně řešitelný tak bych se podtlaku nebál.
Sekvenční vstřkování je sice paráda ale je to nevhodný na krátký vzdálennosti. Já teřba jezdim v zimně na mojí trase do práce po okreskách 8 km tam a 8 km zpět se spotřebou 9L plynu a skoro 2 l benálu na 100 km !
Když jsem dojížděl 45 km jednu cestu, bylo to do 8,5L plynu a do 0,5L benálu na 100.
Sekvenční vstřkování je sice paráda ale je to nevhodný na krátký vzdálennosti. Já teřba jezdim v zimně na mojí trase do práce po okreskách 8 km tam a 8 km zpět se spotřebou 9L plynu a skoro 2 l benálu na 100 km !
Když jsem dojížděl 45 km jednu cestu, bylo to do 8,5L plynu a do 0,5L benálu na 100.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam třetí auto na lyn. 105ka karbec, felda MPI s podtlakem a Soptík se vstřikem SGI. Záleží taky kolik máš na to peněz a kolik najezdíš. Podtlak se mi ve Feldě zaplatil asi po 30 ti km, SGI až po 55 tis km Se žádnym systémem jsem neměl nikdy problém, kromě toho jednoho husího krku za 500 kč. Najel jsem na plyn se 105kou 7 tis km, s Feldou 85 tis km, Soptík má zatim 73 tis km.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram