tapacír

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Pavlech

tapacír

Příspěvek od Pavlech »

Dá niekto tip ako opraviť poškodený strešný tapacír? Skúšal som to všelijako prilepovať (v miestach kde sa vysunul spod umelohmotných líšt) ale nikdy to dlhšie nedržalo a už vôbec to nevyzeralo dobre.
Nexia 1.5 GLE
Reklama

simone
Kontaktovat uživatele:

tapacir

Příspěvek od simone »

Viem ti to urobiť do umelej kože alebo textilu ak sio ho kupiš. Som od KE
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Jupi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jupi »

Ja som si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou fenu som stiahol povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).
Naposledy upravil(a) Jupi dne pon pro 04, 2006 07:27, celkem upraveno 1 x.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi :) )
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jupi píše:Ja so si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou.............. fenu som stiahol ................povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).
Jakou fenu si stiahol Ty sadisto,to si nevieš kúpiť sintetický matroš :lol: :lol: :lol:
Pavlech

Příspěvek od Pavlech »

Ahoj PEHA, mám rád konštruktívnu diskusiu a pre podobné tipy som už opustil mnoho diskusných fór na internete a keďže považujem toto fórum za fajn, tak prosím ťa, ak nemáš čo k veci povedať, nechaj si svoje priblbé poznámky. :shock:
Nexia 1.5 GLE
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Škarohlíd ?

Příspěvek od Vazoun »

Ajaj , zase se tu objevil škarohlíd který nerozumí " legraci " ?? :lol: Vazoun
zdraví začátečníka Pavlecha aj Pehu - chlapci tak ako to bude :?: kamoši :?:
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U 38 / STK+Emise do 07/2008
od 11/2006 kšiltík
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak dobrá ospravedlnujem sa Pavlechovi ale ja som hold už taký a nedalo mi to trocha okoreniť tak sorrry ;) Na stretku Ti to vynahradím :PP:
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Teoreticky daj dole strechu a potom sa rozhodni či daš na pôvodnu strechu alebo daš dole tu staru ale fakt chemopren je dobrý tam kde to treba natiahnuť mierne zohrej a ťahaj ale niemoc lebo potom sa to po vychladnutyá strhne. Ja použivam obojstranne lepiace pásy. Pon celej dlže v odstupe 10cm ich nalep na pôvodnu a nato daj novu tkaninu po zahnutí na okraji to nalep Patexom tak asi tolko
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Jupi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jupi »

Este jedna vec. Som sa rozpraval so znamym, on chcel spat prilepit povodny tapacir, ale je problem, ze je moc tenky a po naneseni lepidla to bolo bud hrbolate alebo sa to trhalo - lepidlo to trochu naleptalo. Takze sa na to vykaslal a dal to spravit calunikovy.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi :) )
Michalll

Příspěvek od Michalll »

Jupi píše:Ja som si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou fenu som stiahol povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).

Keď idem demontovať ten tapacír tak musím odmontovať rukoväte, slnečné clony aj svetlo??? a ako drží tá škrupina???
ešte trochu mimo od tejto témy kadial ste tahali kábel od baterky na zapojenie zosiku-myslím od motora do kabíny?? dik
Jupi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jupi »

Keď idem demontovať ten tapacír tak musím odmontovať rukoväte, slnečné clony aj svetlo??? a ako drží tá škrupina???
Ano, treba ich odmontovat, potom tu skrupinu som celu potiahol dole a dozadu, cez 5. dvere von (mam HB).
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“