Nova Radiaca paka
Moderátor: Blue Lanos
Nova Radiaca paka
Zakupil som si nove madlo(rukovet na radiacu paku).A mam taky dojem ze sa mi lachsie radi.Zda sa mi to alebo to ma niekto odskusane???
- Reklama
Re: Nova Radiaca paka
Taky uvažuju o nové hlavici šaltrpáky. Doufám, že zu Tvoji uvidím na srazu.PAMA píše:Zakupil som si nove madlo(rukovet na radiacu paku).A mam taky dojem ze sa mi lachsie radi.Zda sa mi to alebo to ma niekto odskusane???
Nj neni to nic extra.Predosli majitel tam dal zltu kozenku pod hlavicu.Pôvodne som chcel kupit len tu v modrej no mali to aj z hlavicou. A fabiacka hlavica strieborna bola moc draha.Vojta píše:Taky uvažuju o nové hlavici šaltrpáky. Doufám, že zu Tvoji uvidím na srazu.PAMA píše:Zakupil som si nove madlo(rukovet na radiacu paku).A mam taky dojem ze sa mi lachsie radi.Zda sa mi to alebo to ma niekto odskusane???
Ja sem si taky koupil novou hlavici páky stříbrnou hlavu kobry a páku k tomu zkrátil o 6 cm a řadí se mi výborne a o dost lépe než předtimPAMA píše:Zakupil som si nove madlo(rukovet na radiacu paku).A mam taky dojem ze sa mi lachsie radi.Zda sa mi to alebo to ma niekto odskusane???
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
no taky bych si rad vymeni radicku ale mja tu svoji musim jedine utrhnout a uz ji tam nikdy nevratim jelikoz je tam natvrdo zalita.tak jsem si ji vymenil aspon ve formanu.mam tek krasnou drevenou ale ze by se lepe radilo to se rict neda.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Tak videl sem i peugeoty 306 s jinou radici pakou ale jelikoz pežota nevlastnim tak netusim jak na to ale nak to jit musi...tak u favoritáka de vyndat a vymenit vsechno to je jedna velka puzzlepalikx píše:no taky bych si rad vymeni radicku ale mja tu svoji musim jedine utrhnout a uz ji tam nikdy nevratim jelikoz je tam natvrdo zalita.tak jsem si ji vymenil aspon ve formanu.mam tek krasnou drevenou ale ze by se lepe radilo to se rict neda.
jo ja vim ale kdybych chtel vratit starou uz to nepujde.u meho stareho peu 306 sem to zkusil hrube nasili a zustala 4 hranna tyc.tak jsem tam dal novou neorigo a bylo to.ale u tohodle je ta radicka hezka ale uz poskozena.jenze ji nechci utrhnout nadobro.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Tak to uz je pak na tobe no jestli chces seriiovou nebo ne ja osobne jak mile sem sundal seriovou tak letela hluboko nekam do sklepapalikx píše:jo ja vim ale kdybych chtel vratit starou uz to nepujde.u meho stareho peu 306 sem to zkusil hrube nasili a zustala 4 hranna tyc.tak jsem tam dal novou neorigo a bylo to.ale u tohodle je ta radicka hezka ale uz poskozena.jenze ji nechci utrhnout nadobro.
No já když sem měnil řadičku u svýho prvního Máti tak sem se setkal z problémem že mi nešla zase chytit ta kožka spátky nahoru. No tak sem vzal trubku jak je v hajzlu ve splachovadle, tu sem nalakoval na stříbrno, kožku sem stáhnul až na podlahu, nasadil trubku, namontoval novou hlavu a bylo ... vypadalo to fakt dobře i když to možná zní děsně
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
Děsně t ozní to mas pravdu ja sundal i tu kožku a koupil sem si jinou černou šustakovou s napisem Type-R vypada lip nez ten kus kužeMiza píše:No já když sem měnil řadičku u svýho prvního Máti tak sem se setkal z problémem že mi nešla zase chytit ta kožka spátky nahoru. No tak sem vzal trubku jak je v hajzlu ve splachovadle, tu sem nalakoval na stříbrno, kožku sem stáhnul až na podlahu, nasadil trubku, namontoval novou hlavu a bylo ... vypadalo to fakt dobře i když to možná zní děsně