výmena tesnenia pod hlavou
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
výmena tesnenia pod hlavou
Tento týždeň mi menili tesnenie pod hlavou a stale sa mi trati voda . olej je ok kde by asi bol ešte problém prosím o radu 1.5 16 V
- Reklama
Mám dojem že sa stále tratí voda do výfuku skúšku na tesnosť mi nerobili tiež neviem či nieje potrebné hlavu pred výmenou prebrúsiť.Habron píše:Nejhorší, co by tě asi mohlo potkat by bylo, kdyby byla prasklá hlava. Dělali ti zkoušky na těsnost?
Pak je taky možné, že špatně zapojili hadice chlazení (nedostaečně dotažené spony, naprasklá hadice - což by se projevovalo "loužičkou"), vodní pumpa samotná, kroužek pod pumpou.
hlava
Ahojka, vše vyjmenoval Habron - nicméně reklamuj máš právo na reklamaci do tří měsíců a to bezplatnou - neodstranili závadu - pokud ti jde voda do výfuku - je s největší pravěpodobností hlava prasklá - srovnání představuje dost malou naději. Každopádně hlava představuje 15 až 16 litrů. Měj se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jako keby som toto uz niekde videl...
..no.. hlava na 16V by sa nemala frezovat..
..ale do tej jednej desatiny (t.j. 0.1mm) by to malo byt v pohode..
..a kedze ti to "zlaro vodu" aj predtym..
tak ta hlava mala urcite niekde vyzrane miesto, kade to tieklo..
..a tecie zas..
..
..takze to mozno f servise zvrzali..
(asi urcite)
..a tecie zas..
..
(asi urcite)
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
v Ktorom servise si bol???
Skus prekontrolovať hadice, aj ja som mal pred cca 2ma mesiacmi problem s vodou, bola trhnuta hadicka od skrtiacej klapki k termostatu, je pripevnena o kryt ozubeneho remena, vedla vzd. filtra.... striekala az pri cca3500 otackach.... mal som ohnutu hlavu a vuda mi tiekla po bloku, tak sa z nej muselo zobrat 0,7mm....len s tym nechodte do topolcian bo tam vam to doseru!!!!!
Skus prekontrolovať hadice, aj ja som mal pred cca 2ma mesiacmi problem s vodou, bola trhnuta hadicka od skrtiacej klapki k termostatu, je pripevnena o kryt ozubeneho remena, vedla vzd. filtra.... striekala az pri cca3500 otackach.... mal som ohnutu hlavu a vuda mi tiekla po bloku, tak sa z nej muselo zobrat 0,7mm....len s tym nechodte do topolcian bo tam vam to doseru!!!!!
Hadice sú OK voda ide do výfuku V stredu idem do Popradu natlakovať hlavu tak uvidím ďakujemRichi píše:v Ktorom servise si bol???
Este prosím o radu je nutné výmeniť s tesnením aj rozvodový remen ked má iba 23 tisícJRD McLAREN píše:..jako keby som toto uz niekde videl...
..a tecie zas..
..
(asi urcite)
Hlava vaclov-prebrusenie
Tiez som menil tesnenie pod hlavu! Utekala mi voda a startoval som na 3 valce. Bolo treba prebrusit hlavu, lebo v jednom bode pretlacena! Neviete mi povedat, akym momentom sa dotahuje hlava a po kolko km by sa mala opat dotiahnut a akym momentom?