Záslepky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Záslepky

Příspěvek od J.Bad »

Nevíte prosím o nějakým vrakovišti na Matízky - potřeboval bych takový záslepky co jsou hned vedle stěraču - jsou pod tím vidět šroubky - nevím jak to lépe připodobnit.Nějakej ču... mi je ukradnul - nevím na co komu budou - koukal jsem na náhradní díly,ale tyhle tam nejsou a navštívit značkovej sevis se mi nechce.Díky
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Taky mi jedna chybí a nemůžu ji nikde sehnat :cry:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Docent

Příspěvek od Docent »

Myslíš záslepka výplně? Je to krytka na šrouby, kterými je přišroubován ten černý plastový kryt před čelním sklem?
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Aha, tak jsem si to přečetl špatně :oops: mě chybí ta krytka na šroubu kterým je přidělané ramínko stěrače, nevíte někdo kde jí sehnat??? :roll:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Docent

Příspěvek od Docent »

Tak to nevíme (chybí mně taky), ale zkus napsat mailíka do prodejny v Krči (krytku na rameno zadního stírače tam mají), mně už sehnali těsnění kolem předních dveří a silentbloky na zadní vodicí tyč, které v katalogu ND neměli...
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Krytku matice ramínka stěrače i šputník na šroub plastu pod oknem mají v prodejnách orig. dílů. Např. v ACH to mají, kupoval jsem. Cena okolo 6,-Kč. Když do prodejen orig. dílů chodit nechcete, vaše smůla, ačkoli osobně tomu nerozumím. Btw ACH posílá i na dobírku... 8)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Ondras píše:Krytku matice ramínka stěrače i šputník na šroub plastu pod oknem mají v prodejnách orig. dílů. Např. v ACH to mají, kupoval jsem. Cena okolo 6,-Kč. Když do prodejen orig. dílů chodit nechcete, vaše smůla, ačkoli osobně tomu nerozumím. Btw ACH posílá i na dobírku... 8)
A mají www stránky? Můžeš sem na ně napsat nějaký kontakt ;)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Docent

Příspěvek od Docent »

No, stránky sice mají, ale...
"Aktuální ceníky nejčastěji prodávaných náhradních dílů pro kompletní sortiment vozů Daewoo / Chevrolet, včetně vozů, které se již nevyrábí, ale na našich silnicích je stále potkáte v hojném množství (Racer, Tico) pro Vás právě připravujeme. "
A nechat si poslat špuntík za 6,- Kč na dobírku?
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

špuntík

Příspěvek od J.Bad »

Docent píše:No, stránky sice mají, ale...
"Aktuální ceníky nejčastěji prodávaných náhradních dílů pro kompletní sortiment vozů Daewoo / Chevrolet, včetně vozů, které se již nevyrábí, ale na našich silnicích je stále potkáte v hojném množství (Racer, Tico) pro Vás právě připravujeme. "
A nechat si poslat špuntík za 6,- Kč na dobírku?
je to fakt - posílat špunt za 6 kč nemá smysl - to je snad raději lepší si počkat a mít cestu do Prahy,nebo do Ostravy a na místě si ho koupit - v Praze je to Štůrova 1307 Praha 4 Krč a po telefonu 241 727 043 se zeptat zda ho maj a dojet si pro něj.Klidně MHDčkem.Z Kladna to nemáš daleko..:-)
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Sice to je jen za 6,-Kč, ale s dobírkou nemám problém, furt levnější než tam jet!!! :lol: :lol: :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger píše:Sice to je jen za 6,-Kč, ale s dobírkou nemám problém, furt levnější než tam jet!!! :lol: :lol: :lol:
No snad si nenecháš poslat jen jeden - já to asi udělám taky a nechám si poslat krytky na oba stěrače a pět záslepek (ať je rezerva - lidi jsou svině) :lol: :lol: :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojta píše:
Badger píše:Sice to je jen za 6,-Kč, ale s dobírkou nemám problém, furt levnější než tam jet!!! :lol: :lol: :lol:
No snad si nenecháš poslat jen jeden - já to asi udělám taky a nechám si poslat krytky na oba stěrače a pět záslepek (ať je rezerva - lidi jsou svině) :lol: :lol: :lol: :lol:
No jasně že ne, krytky tak čtyři a záslepky máme zatím všechny, tak nevím jestli je objednat taky :roll: :roll: No uvidíme ;)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Co je doma se počítá

Příspěvek od Vazoun »

Co je doma, se počítá - pánové Matízkáři , a v tomto případě přeci jde o
potřebné maličkosti které nestojí - majlant - a každý jsme potřební,no né??
Hezké dobré ráno všem na foru - přeje " Vazoun " :lol: Já osobně jsem již
také musel využít zásilkové služby,krátce po koupi svého Matízka.To přeci
víte co napáchá lidská závist .
:roll: :( :( :oops:
-------------------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20/MATIZ SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38
STK + Emise do 07/2008
zabijec

Příspěvek od zabijec »

tak tyhle záslepky jsem taky ztratil (asi v zimě při odhrabování sněhu), v autosalonu ve Strakonicích mi je objednali (sice se mohli potrhat smíchy co jim dělám za kšeft) a za týden jsem je měl, jedna asi za 9 kč
Už bez Matesa
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“