může být palivo v oleji?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Pavel Beneš

může být palivo v oleji?

Příspěvek od Pavel Beneš »

No je to divný, co jsem zaslepil EGR, kouknul jsem na olej, který jsem měl jindy v půlce, blíž k maximu..Od výměny mám 2tisíce nalítáno a teď mám olej na maximu?? A k tomu se mi zdá řídký (ale to může být jen subj. pocit, nechutnal jsem to, palivem to nesmrdí, emulze se netvoří...)
Je možný, že by se dostalo palivo do oleje? Kudy, jak? Kdyby to byla voda, tvořila by se emulze, ne? Fakt divný, protože jinak to jede jak pitomý..
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Re: může být palivo v oleji?

Příspěvek od Brainman »

Pavel Beneš píše:No je to divný, co jsem zaslepil EGR, kouknul jsem na olej, který jsem měl jindy v půlce, blíž k maximu..Od výměny mám 2tisíce nalítáno a teď mám olej na maximu?? A k tomu se mi zdá řídký (ale to může být jen subj. pocit, nechutnal jsem to, palivem to nesmrdí, emulze se netvoří...)
Je možný, že by se dostalo palivo do oleje? Kudy, jak? Kdyby to byla voda, tvořila by se emulze, ne? Fakt divný, protože jinak to jede jak pitomý..
Mozne to je, u VW Polo mi sla ke konci smes do oleje a nekdy ty vypary blafly a vystrelilo to hadici na odvetrani klikove skrine
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no benzin se tam bude dostavat jen tezko.voda by opravdu delala emulzi.zaklad uspechu merit vzdy na rovine nebo aspon na stejnem miste.a po stani je tam vzdy vic oleje nez po jizde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

děkuji všem, kteří tomuto troubovi věnovali pozornost. Já totiž měřil na stejném místě, ale auto bylo o 180° a to se ukázalo jako ta dětská chyba. Někdy sám sebe udivuju, s jakou blbostí vás tady otravuju.. a to není tak dlouho, co jsem byl v autě zastrčenej víc než doma a dělal jsem od motoru a převodovky až po klempířinu a lakování... a teď s takovou blbostí..fakt se stydím.. :?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“