Ako pripojit USB kluc, CD changer, CD/MP3/WMA/DVD prehravac k vasmu radiu. KOS-A200
Univerzalne riesenie pre vsetky autoradia
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita zvuku přes FM modulátor bude jistě úchvatná . Surfování po USB Mass Storage naslepo taky.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Kvalita asi nebude zadnej zazrak, ale nakonec stejne vetsinou v aute posloucham FM radio a staci mi to. A rekl bych, ze po USB nesurfujes po slepu, ze to posila jmena v RDSku, aspo podle tehle vety mi to tak prijde: "Displays text information from USB and 5L interface on Factory Radio ".Ondras píše:Kvalita zvuku přes FM modulátor bude jistě úchvatná . Surfování po USB Mass Storage naslepo taky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vida to jsem přehlédl, ovšem ono RDS je dost pomalé na nějakou rychlejší práci třeba s adresáři. No a ta cena... Asi někdo upadl na hlavičku ...PavelZ píše:...A rekl bych, ze po USB nesurfujes po slepu, ze to posila jmena v RDSku, aspo podle tehle vety mi to tak prijde: "Displays text information from USB and 5L interface on Factory Radio ".
|\/| /\ '|' | '/.