daewoo lanos LPG
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
-
- Kontaktovat uživatele:
daewoo lanos LPG
Nechal som si namontovať na daewoo lanos 1500 se lpg od toho času mi nastali problémi. Pri jazde keď vyhodím rychlosťa dám nohu dolu z plynu otáčky motoru sa chvílu tvária ako keby som vôbec nohu nezložil z plynu a potom veľmi lenivo klesajú bol som s tým v servise ale nič sa nezmenilo. Neviem čo s tým.Kto má s tým skúsenosti a vie mi porediť už dopredu mu ďakujem
p.s. Snímač pri montáži mi ból namontovaný na jednu lambda sondu keď som s tým nebol spokojný išiel som do iného montážného servisu tam zistili ,že to má dve lambda sondý tak,že to treba domontovať samozrejme pôvodný servis to nevedel musel som isť do centrály a zaplatiť za montáž 3000 sk ale problém ostal. Namontované to už bude rok tak, že by to môhlo byť usadené je to systém Lovato neviem či je chyba v nastaveni , alebo v zariadení. Aké sú vlastne nastavovacie parametre pre takéto zariadenie mám pocit že s tým v servise laborujú.
p.s. Snímač pri montáži mi ból namontovaný na jednu lambda sondu keď som s tým nebol spokojný išiel som do iného montážného servisu tam zistili ,že to má dve lambda sondý tak,že to treba domontovať samozrejme pôvodný servis to nevedel musel som isť do centrály a zaplatiť za montáž 3000 sk ale problém ostal. Namontované to už bude rok tak, že by to môhlo byť usadené je to systém Lovato neviem či je chyba v nastaveni , alebo v zariadení. Aké sú vlastne nastavovacie parametre pre takéto zariadenie mám pocit že s tým v servise laborujú.
Naposledy upravil(a) ondrus.e dne čtv črc 13, 2006 09:37, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: daewoo lanos LPG
Jak dlouho to máš namontovaný ? A jakej systém ? Normální podtlakový přisávání ? Když jsem ho měl na Feldě tak mi řikali, že se nemam zezačátku ničeho lekat, mam vyject 1-2 nádrže a přiject na seřízení. Potřebovalo se to tehdá kapku usadit.ondrus.e píše:Nechal som si namontovať na daewoo lanos 1500 se lpg od toho času mi nastali problémi. Pri jazde keď vyhodím rychlosťa dám nohu dolu z plynu otáčky motoru sa chvílu tvária ako keby som vôbec nohu nezložil z plynu a potom veľmi lenivo klesajú bol som s tým v servise ale nič sa nezmenilo. Neviem čo s tým.Kto má s tým skúsenosti a vie mi porediť už dopredu mu ďakujem
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram