cukani motoru

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

cukani motoru

Příspěvek od Rimmer »

Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Jenom sympataci umiraji mladi
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..nelze..

ale kuk na TESLA-Blatna
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
tomisoft

Příspěvek od tomisoft »

Mal som tento isty problem. Mal som vadny jeden kabel. Objednal som si nove ( mimochodom doniesli mi dobre smejdy :cry: ) a kym prisli, ten vadny kabel som nahradil kablom z faovrita. Behal som tak asi tyzden a ziadny problem.
LANOS 1,5S 5-dver. hatchback, modrá metalíza
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

Ja take mel na tretim valci pretrzeny kabel a fungovalo to i s nejakym "univerzalem"
Lanos 1.5i, r.v.99
pekrtek

Re: cukani motoru

Příspěvek od pekrtek »

Rimmer píše:Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

pekrtek píše:
Rimmer píše:Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Asi hej tie su lacne, ja ked som kupoval sviecky tak som kable kupil rovno na mieste, nechcelo sa mi uz behat inde a boli pekne mastne nieco cez 1000 sk, vraj su dobre, ale to tvrdi kazdy predajca, nejake talianske, znacka BRECAV. Jedine co mi vadi, ze aj ked su na lanosa, tak boli asi o 10 cm dlhsie ako original, podla mna by to nemalo vadit, ale psychologicky dojem robi svoje ...
Mne tiez auto cukalo a 3x denne mi zdochinal motor na krizovatke pri rozbiehani, ked som to vymenil tak to bolo ine kafe ...
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

Viktor píše:
pekrtek píše:
Asi hej tie su lacne, ja ked som kupoval sviecky tak som kable kupil rovno na mieste, nechcelo sa mi uz behat inde a boli pekne mastne nieco cez 1000 sk, vraj su dobre, ale to tvrdi kazdy predajca, nejake talianske, znacka BRECAV. Jedine co mi vadi, ze aj ked su na lanosa, tak boli asi o 10 cm dlhsie ako original, podla mna by to nemalo vadit, ale psychologicky dojem robi svoje ...
Mne tiez auto cukalo a 3x denne mi zdochinal motor na krizovatke pri rozbiehani, ked som to vymenil tak to bolo ine kafe ...
ta dlzka je egal, ved si predstav ako tam tie elektrony sialene rychlo behaju a rozdiel 10cm je pre nich mozno ako ked sa opalujuci posunie na plazi kusok dopredsie, aby bol k slnku blizsie :)

inak ja mam na tretom valci kabel z audiny, a v pohodicke.. dokonca tam sedi jak rit na serbli ;)
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

orgi píše:
Viktor píše:
pekrtek píše: Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.
ta dlzka je egal, ved si predstav ako tam tie elektrony sialene rychlo behaju a rozdiel 10cm je pre nich mozno ako ked sa opalujuci posunie na plazi kusok dopredsie, aby bol k slnku blizsie :)

inak ja mam na tretom valci kabel z audiny, a v pohodicke.. dokonca tam sedi jak rit na serbli ;)
heh, ja viem, ale psychologicky dojem, ze to chuda sa musi trepat o 10cm dlhsiu trasu robi svoje :lol: :lol: :lol:
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
Odpovědět

Zpět na „LANOS“