Žárovky OSRAM SILVERSTAR
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Žárovky OSRAM SILVERSTAR
Tak jsem dnes dostal od jednoho kamaráda sadu 2ks žárovek Osram Silverstar H4 60/55W.
Musím uznat ze jsou opravdu vynikající!!!
1) splňují normu 60/55W a nebudou s nimi problémy s příslušníky ani na STK
2) svítí nádherným bílým světlem (žádná hnusná žlutá, ani zakázaná modrá...)
3) Svítí opravdu skvěle! Vidím ve tmě mnohem víc než s klasickými. (je vidět víc do šířky i dál...a hlavně díky bílému světlu svítí jasněji)
PROSTĚ SQĚLÉ!!!! už bych za nic nevyměnil (kromě Xenonových výbojek-samozřejmě... )
Běžná cena v obchodě cca 370,-Kč./sada 2ks.
Musím uznat ze jsou opravdu vynikající!!!
1) splňují normu 60/55W a nebudou s nimi problémy s příslušníky ani na STK
2) svítí nádherným bílým světlem (žádná hnusná žlutá, ani zakázaná modrá...)
3) Svítí opravdu skvěle! Vidím ve tmě mnohem víc než s klasickými. (je vidět víc do šířky i dál...a hlavně díky bílému světlu svítí jasněji)
PROSTĚ SQĚLÉ!!!! už bych za nic nevyměnil (kromě Xenonových výbojek-samozřejmě... )
Běžná cena v obchodě cca 370,-Kč./sada 2ks.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak ses konečně dočkal v noci na brusláku vyzkoušíme, komu to líp svítí
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
JJ Bruslak uz sice skoncil, ale klice od arealu mam!
Cekam jenom az roztecou ty hromady snehu abych mohl vyjet s autem na rampu...budu menit olej(+filtr samozrejme) a chladici kapalinu...(koukal sem ze ta moje uz nevypada nejlip...)
Cekam jenom az roztecou ty hromady snehu abych mohl vyjet s autem na rampu...budu menit olej(+filtr samozrejme) a chladici kapalinu...(koukal sem ze ta moje uz nevypada nejlip...)
PECA
ziarovky
no ja mam Bosch +60% a tie tiez svietia krasnym bielym svetlom a mam ich uz vyse 2 rokov (teda 1 sa mi odpalila tak tu mam len asi pol roka
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Blue Lanos
Re: ziarovky
Ja mam tiez tieto ziarofciciky a svieta veru fajn O Osramoch sa toho dost popisalo na tuningklube.sk a preto, ze maju malu zivotnost som ich nekupil Ale drzim palce nech vydrzia co najviacvoyo píše:no ja mam Bosch +60% a tie tiez svietia krasnym bielym svetlom a mam ich uz vyse 2 rokov (teda 1 sa mi odpalila tak tu mam len asi pol roka
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
No 1) dostal jsem je....
2) mam na ne min. 2 roky zaruku...
3) az umrou, vymeni mi je za novy...
2) mam na ne min. 2 roky zaruku...
3) az umrou, vymeni mi je za novy...
PECA
- Blue Lanos
Holt tak to ma niekto dobry servis
http://www.cardomain.com/id/27101976
Predvcerom som kupil Bosch +30% a musim povedat, ze som bol dost sklamany. V porovnani s obycajnymi (tiez Bosch) maju len o nieco lepsiu svietivost pri dialkovych svetlach. Pri stretavacich som nijaky rozdiel nezaregistroval. Za tych 217 Sk/ks teda podla mojho nazoru naozaj nestoja ...
Od modelu +60% ma odradila jednak cena (330 Sk/ks) a tiez predavac, ktory tvrdil ze maju vyrazne nizsiu zivotnost, nech ich nekupujem ...
Od modelu +60% ma odradila jednak cena (330 Sk/ks) a tiez predavac, ktory tvrdil ze maju vyrazne nizsiu zivotnost, nech ich nekupujem ...
bosch
no +30% je dost maly rozdiel podla mna aby sa dal pozorovat, preto som investoval do +60% (podla mna lepsi vykon/ cena)
a zivotnost , ako pisem vyssie jedna ma uz vyse dvoch rokov a druha odisla asi po roku a pol
a zivotnost , ako pisem vyssie jedna ma uz vyse dvoch rokov a druha odisla asi po roku a pol
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
SilverStar
mozem potvrdit, po vymene ziaroviek je to ovela lepsie. Svetlo je rovnomerne rozostrete po celej ploche a prechody medzi tienom a svetlom su jasne definovane, cize az po okraj je svietiaca plocha rovnomerna, kdezto predtym sa nejasne na okrajoch stracala. Cenu som dostal velkoobchodnu 1 ks za 100 Sk