Pokutová súťaž
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Pokutová súťaž
Chcem vytvoriť súbežnú "súťaž" s tou bodovou o to kto dostal najväčšiu pokutu
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To se nezlob, ale to je teda pr..e a možná i něco horšího!!! Pokud teda takhle nemusel jet z nějaké závažného důvodu ( např. že by třeba někoho vezl do nemocnice nebo něco takového )!!!GHOST píše:Známy dostal pred pár dňami pokutu 8000sk za prekročenie rýchlosti v Turni. Namerali mu 192km/h
Jinak mě za 4,5roků co mám papíry ještě ani jednou nestavěli a nic jsem neplatil ( ťuk, ťuk, ťuk )
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No to já jsem zvědavej.....už mám na kontě 2 pokuty a 3krát jsem to ukecal na domluvu. A z těch dvou pokut to bylo jednou za rychlou jízdu a podruhé za to, že mi vjel do protisměru debil s Fábkou a já to strhnul do vrat (kamenného sloupku) u baráku a pokutu jsem dostal já , ale uvidíme. Budu si dávat víc bacha.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tak já za 10 let ježdění dostal 2 pokuty. Jednu za to, že jsem jel v zatáčce po prostředku silnice a v minimální rychlosti ťuknul do strarého Oplu - škoda za 100 Kč a pokuta 500,- Navíc mi policajti řekli, že jsem měl smůlu, páč oni tu zatáčku jezdí stejně A druhý flastr byl od MP, když jsem o půlnoci vyjížděl z benzinky, nechtělo se mi zajíždět a přejel jsem dvojitou čáru, když široko daleko nebylo jediné auto - kromě těch k...v od MP
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
pokuta
Tak Turňa!!!! to poznám bývam 2km odtial a fakt tam jazdia ako bláááázni. Aj Langoš /nebohý/ tam jazdil vyše 150 km/h . Domňa tam narazili rýchlosťoub 112km/h zozadu a je tam 70 ka.!!!! Počítaju sa aj pokuty ktoré dam ja??? alebo len ktoré dostaneme??? mavam dni ked vysolím bloky za 8tis SK!!!
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja sem dostal 2000,- za projeti na cervenou, no spis to byla oranzova ale polisajti nevideli oranzovou podle jejich slov tam byla zelena a najednou sem jel na cervenou no nevim jestli to pujde takle dal tak si zacnou vymejslet pokuty jen tak aby meli co nejveci bonus, to bude pak toco
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Já dostal 3000,-Kč za to, že jsme se "štrejchli" zrcátkama. Já s bílou služební Fábií, protijedoucí řidič s bílou služební Octávií. Bylo to v zimě, já ho v těch kvantech sněhu přehlédl. Bohužel jsme policajty museli volat. Pak 500,- za telefonování. No a poslední pokuta (a doufám že na dlouho) v Pardubicích od MP 100,-Kč za špatné parkování.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Já taky platil !
Ještě před nadcházejícím novým způsobem trestání nás řidičů všech kategorií,jsem za celou dobu co řidičák vlastním,od 1974 - jsem všeho všudy
platil asi 5 x blokovou pokutu a vždy za rychlou jízdu.Rád totiž jezdím svižně.
Naposledy jsem platil u PENNY MARKETU v Rumburku 500.-od městských,za
to že jsem parkoval na vyhrazeném místě pro invalidy i když mám na autě
označení / mám totiž invalidní manželku / ale bohužel nebyla sebou, a já
průkazku ZTP nevlastním. To zaparkování byla síla zvyku, proto bacha na
takové případy !! Málo pokut, raději žádné problémy přeje všem " Vazoun "
platil asi 5 x blokovou pokutu a vždy za rychlou jízdu.Rád totiž jezdím svižně.
Naposledy jsem platil u PENNY MARKETU v Rumburku 500.-od městských,za
to že jsem parkoval na vyhrazeném místě pro invalidy i když mám na autě
označení / mám totiž invalidní manželku / ale bohužel nebyla sebou, a já
průkazku ZTP nevlastním. To zaparkování byla síla zvyku, proto bacha na
takové případy !! Málo pokut, raději žádné problémy přeje všem " Vazoun "
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
U nás je to stejný. Na parkovišti pro invalidi před supermarkety vidíš omlácený žigulíky, starý Omegy apod s krásnou novou modrou značkou invalidů....Vyskáče z toho 6 smradlavých cikánů a utíkají krást....a lidi, kteří by tam opravdu potřebovali zaparkovat tam nemají místo. Holt je spravedlnost a spravedlnost..Oněgin píše:K tomu parkování - u nás si hnědočeši parkují, kde chtějí, a nikdy jsem neviděl, že by dostali flastra. Jinak každé jejich auto má kartičku, že vozí invalidu Holt samý vyučený invalidní důchodce
P.S. Už mě dnes stavěli, když jsem jel do obchoďáku. Vše o.k. (světla jsem nezapomněl zapnout) a dokonce mi ten policajt pochválil kola (jezdím teď Kombajnem)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No u nás na místech pro invalidy parkujou většinou auta typu BMW X5, Medvídě E, S, .... holt tenhle stát přizpívá invalidum víc než je zdrávo
Já platil zatim asi 2x za parkování městskejm, 1x za bourtačku když jsem nedobrzdil za svou skorotchýní a tak 5x za rychlost. Nejvíc se mi líbila pokuta na slovensku. Už nevim kde to bylo. Ale jeli jsem normální kolona, nějaká ta dodávka, avia a nevim co ještě. Konec vesnice, tak to rozjíždíme všichni, najednou značka, že ten konec vesnice je i ouřední a kousek dál lopicajti. Zastavili celou (!) tu kolonu, snad 10 aut. Dědkovi předemnou sebrali na fleku papíry páč neměl zdravotní prohlídku a já to měl za 500 Sk. Tohle schvaluju,když zkásnolu všechny a né že zasatvěj blba co jede 65 a vraha co profičí kilo nechaj bejt.
Já platil zatim asi 2x za parkování městskejm, 1x za bourtačku když jsem nedobrzdil za svou skorotchýní a tak 5x za rychlost. Nejvíc se mi líbila pokuta na slovensku. Už nevim kde to bylo. Ale jeli jsem normální kolona, nějaká ta dodávka, avia a nevim co ještě. Konec vesnice, tak to rozjíždíme všichni, najednou značka, že ten konec vesnice je i ouřední a kousek dál lopicajti. Zastavili celou (!) tu kolonu, snad 10 aut. Dědkovi předemnou sebrali na fleku papíry páč neměl zdravotní prohlídku a já to měl za 500 Sk. Tohle schvaluju,když zkásnolu všechny a né že zasatvěj blba co jede 65 a vraha co profičí kilo nechaj bejt.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám někdy ten pocit. Asi i díky tomu, že bydlím naproti domu invalidů...na parkovišti jsou to Favoriti, Seat, Koktávka, Hyundai a v garážích Mercedes, BMW a Porsche Boxter....akorát mi vrtá hlavou, jak se dá dát do Boxtera to zařízení pro invalidy.....Krtek píše:No u nás na místech pro invalidy parkujou většinou auta typu BMW X5, Medvídě E, S, .... holt tenhle stát přizpívá invalidum víc než je zdrávo
Naposledy upravil(a) djpsx dne sob črc 01, 2006 21:31, celkem upraveno 1 x.