Trochu sem zapracoval na aute, dal sem pod predni naraznik lizatko, pak prahy , + nastrikany zrcatka a kliky dveri. Jeste zbyva prilepit strisku na paty dvere.
Sice to neni nic originalniho, ale na lanosa se tezko neco jinyho sezene.
Naposledy upravil(a) martin dne čtv srp 10, 2006 12:57, celkem upraveno 2 x.
Jen tak mimochodem: nevíte nějakej shop, kde jsou laciné plasty na Lanose?? Třeba nějakej polskej shop (i když my polština dělá dost velký problémy). Diky
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5 "Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Vypadá moc hezky, tenhle styl stylingu mám přesně rád a rád bych ho i aplikoval, ale penízky.......
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Souhlas s Milošem - je to opravdu decentně vylepšený a elegantní. Na věci z Polska chce mít známý v Polsku, kteří to koupí a člověk si pro to pak zajede, jinak se nedoplatí za poštovné a telefony. Spousta věcí se dá koupit na www.allegro, ale jen z Polska. Je to něco jako burza. A z polštiny jako z každého jazyka se dá překládat - existují translátory
(např. http://vprdeli.com/view.php?cisloclanku=2005100502)
Móóóc hezké. Včera jsem zase viděl jednoho, co měl přes zadní sklo nápis PROVOCATIÓN . Jsem rád, že si to pojal takto a nevylepšoval si to samolepkami...
K těm blinrům. Mám je taky a ti lumpové mi objednali jeden bílý d ruhý kouřový. Moc jsem se na ně těšil a musel jsem si na ně ještě počkat. Ale stálo mi to za to