Ti, kteří kupují MF Dnes již asi vědí že...
Zabalte mi to dvakrát
Automobilovým požitkářem mezi deseti nejbohatšími lidmi světa je Princ Alwaleed Bin Talal Alsaud, synovec saúdskoarabského krále. V garážích jeho paláců stojí například americká vojenská legenda Hummer H1, Volvo XC90, Rolls-Royce Phantom a - velmi nečekaně - také miniaturní Daewoo Matiz.
Princ má totiž významný podíl v korejské automobilce Daewoo, která je nyní kontrolována koncernem General Motors. Aby těch překvapení nebylo málo, všechny vozy má ve dvou identických provedeních. A důvod? Vždy si kupuje jeden pro sebe a druhý pro své bodyguardy.
--------------------------------------------------------------------------------
Celý článek zde:
http://auto.idnes.cz/auta-nejbohatsich- ... _osoby_fdv
V čem jezdí miliardáři...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
V čem jezdí miliardáři...
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)
- Reklama
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Určitě, to je možné To je vidět jak jsou novináři omezení Každopádně já jsem to četl až teď a potěšilo mě to Až budu mít na Porsche, tak asi budu jezdit v Porsche. I když Matýsek je takový mazlíkmazesk píše:toto som uz cital na nete asi pred rokom.. presne tento isty clanok..
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)