Kam jedete v sobotu 3.června ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Kam jedete v sobotu 3.června ?
Čauky lidičky,chceme jet se synem 3.6. na tuning sraz na Rozkoš, ale zjistili jsme, že ten samý termín je i sraz v Mostkovicích u Prostějova. Jestli máte někdo zkušenost s těmito srazy, poraďte, který je lepší.Předem dík Iveta - nováček.
- Reklama
Iveto ja bych jel tam kde to mate bliz a kde bude vic atrakci, na Rozkosi to je jen o kecani v kempu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Rozkoš To mam asi 10km Ani jsem o tom nevedel, kdyz nebudu v praci tak se zajedu mrknout
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem 2x v Orebici...krása a na doporučuju zajet na Korčulu (ostrov naproti)V.Brousek píše:Chorvatsko - polostrov Pelješac
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Určitě nějaký výlet podniknem,každopádně Korčula to jistí a další se uvidí.Možností jak utratit Kuny je nepřeberné.Kessler píše:Tak to pojedeš ve stopách mého Racera Doporučuju se z Pelješacu svézt trajektem (nebo jakoukoliv jinou lodí) na ostrov Mljet a skouknout místní národní park...V.Brousek píše:Chorvatsko - polostrov Pelješac
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km