Rozdeleni clenu dle clubu
Moderátor: Blue Lanos
Rozdeleni clenu dle clubu
Pratele, mam zde udelat aby u profilu vlevo bylo videt pod avatarem i do jake skupiny ten ktery clen patri? treba jako Clen nexiaclubu atd?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně souhlasím, stačí, když u obrázku bude napsána značka modelu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ted uz jen musim vymyslet nejake obrazky jako je to hdonoceni admin atd... aby se tam dalo dat i to NEXIA, LANOS, NUBIRA atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja myslim ze dobry napad.ja kolikrat nevim kdo co ma za auto a bojim se abych nenapsal nejakou blbost.
jo a nesmela otazka myslis ze tam budu moci mit napsano Peugeot 306?vim ze to neni daewoo ani zdalky ale kdyby to slo
jsem jedinej tak by nejaka vyjimka sla vymyslet prosim.
jo a nesmela otazka myslis ze tam budu moci mit napsano Peugeot 306?vim ze to neni daewoo ani zdalky ale kdyby to slo
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
vymyslime, kdyztak tam budes mit neco jako SUPPORT / DAEWOO SERVISpalikx píše:ja myslim ze dobry napad.ja kolikrat nevim kdo co ma za auto a bojim se abych nenapsal nejakou blbost.
Re: PM
V odoslanych sa ti ukaze az si danu spravu precita osoba ktorej si to poslal...Vojta píše:Nevím, co se děje, ale nemůžu odeslat žádnou soukronou zprávu. Zůstávají mi v nedoručených a v odeslaných se neobjeví. Přitom při odeslání se mi zobrazí, že zpráva byla úspěšně odeslána. Co s tím?
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k